Шоко живее с жената на чичо си

18:13
Шоко живее с жената на чичо си

Да спиш с леля си, сигурно е напълно в реда на нещата някъде по света, приемливо е и за Софи Маринова, която заживя със сина на мъжа си. Но за хората в Монтана е чиста проба перверзия. Въпреки това те ходят на стадиона и подкрепят бразилеца Гилерме де Соуза, който открадна жената на чичо си. Наричат го Шоко, но прякорът му не идва от шок.


Гилерме е първият бразилец, който облече екипа на Лудогорец, тогава отборът още беше в "Б" група. Появи се от нищото, когато в Разград не само че нямаше кой знае какви футболисти - нямаше и стадион. Доведе го Лъчо Танев при една наглед комична ситуация. Сантос, чийто юноша е Шоко, дължи пари на агента, но вместо да ги плати в брой, му дава безвъзмездно правата на бранителя. Той пък го предлага на Ивайло Петев и Кирил Домусчиев. Така в началото на 2011 г. Шоко се озовава в Разград.


Той взе паспорт и запя химна но мечтата му да играе за националния на България така и не се сбъдна.


Шоко беше титуляр първите 2 години в Разград, но след пристигането на Жуниор Кайсара нямаше никакви шансове да се пребори с качествения си сънародник. Макар че не остави кой знае каква диря на терена, Шоко беше истински любимец на феновете. В отбора още се заливат от смях, когато си спомнят за историите му, а те не са малко.


Една от най-култовите случки е свързана с половинката му Тами. Жената на Шоко си вика такси от Разград за София. То я кара 350 км до столицата, а след това я чака пред един от известните молове, докато излезе с две огромни торби, преди да я върне обратно в Разград. Когато бразилката се прибира, Шоко вижда сметката от таксито и му прималява.


Както се казва в една реклама - това не е всичко. Чаровната Тами разбива фамилията на защитника. Преди няколко години г-жа Сантос е омъжена за... чичото на Шоко. По една или друга причина обаче тя се разделя с него и заживява с племенника му, който по това време е в юношеската школа на Сантос. Шоко много обича жена си и дори приема като свой сина й, който всъщност му е братовчед. В Лудогорец са смаяни, когато 20-годишният бразилец им представя 4-годишния си син. Малкият Хенри толкова прилича на Шоко, че никой не се замисля дали момчето е негово. Въпреки че всичко между Шоко и Тами е наред, семейството му не гледа с добро око на тази връзка. Най-близките роднини на футболиста отхвърлят поканите да му гостуват в Разград, докато жена му е там. Когато Тами се прибира в Бразилия, родата на Шоко пристига в България.


Според бившите му съотборници в Лудогорец, защитникът е по-стиснат от Чичо Скрудж. За повече от 3 години в Разград никой не разбира кога точно е рожденият му ден. Не черпи нито веднъж. Според официалните данни Шоко е роден на 18 януари 1990 г. Във Фейсбук обаче той често променя датата - веднъж на 31 януари, друг път на 10-и, а сега пише, че е роден на 31 декември. В тима си го обясняват с нежеланието му да черпи. "Гледа кога сме в почивка и сменя датите", смеят се в Лудогорец.

 

След престоя в Разград бразилецът си урежда престижен трансфер в кипърския първенец Апоел. Един от големите клубове от Острова на Афродита го взима с огромни надежди, но някогашният юноша на Сантос и съотборник на Неймар при "черно-белите" не оправдава очакванията. В Кипър имат обяснение защо нещата не се получават. "Бразилците играят много успешно в Кипър и по-специално в Апоел, но


Шоко се оказа пълен провал


Треньорите дълго се чудеха какво му пречи и накрая разбраха. Оказа се, че жена му си е заминала за Бразилия, а той се е отдал на нощен живот, заведения и кръчми. Това ядоса всички в Апоел и те се зарекоха да го изгонят", споделя пред "7 дни спорт" кипърският журналист Ефтихиос Яксис.


Проблемите му извън терена оказват влияние върху кариерата му и накрая от отбори, участници в Лига Европа и Шампионската лига, Шоко стига до бразилските слабаци Сампайо Корея и АО Итабаяна, които се състезават в 4-та и 5-а дивизия. Това лято идва изненадващото предложение от България. Първо Черно море се опитва да го привлече, но се отказва от него. След това Монтана го взима по препоръка на сънародника му Маркиньос.


Сега Шоко се надява да възроди кариерата си в страната, където му потръгна. В България той има много приятели, най-вече в Разград.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Niakoi016
10.11.2016 22:46

Кой е Шоко този в най дясно ли? *lol*
Гъбаркам се*joking*

sundza
10.11.2016 19:52

И що изведнъж е тоя интерес към Шоко, бе г-н Кичуков? Само питам, де, дали пък няма някой актуален футболист, дето да е по-интересен?