Швейцарските медии предупреждават Базел: Внимавайте за Кешеру!

18:02
Швейцарските медии предупреждават Базел: Внимавайте за Кешеру!

Швейцарските медии са притеснени от головата мощ на Лудогорец и по-специално от класата на румънския голмайстор на разградчани Клаудиу Кешеру.


Това става ясно от материал на местния сайт tageswoche.ch, който е посветен на Кешеру и е озаглавен: "Клаудиу Кешеру - един скитник, за когото Базел трябва да внимава".


В статията швейцарските журналисти уточняват, че Лудогорец играе в София и припомнят предишната среща в София между двата отбора, в която Йордан Минев донесе победата за българския шампион.


Акцент обаче е головата мощ на Лудогорец като се споменават опасните в атака Вандерсон и Джонатан Кафу. Главният фокус обаче е към Кешеру като колегите разказват за неговата кариера, преминала през Франция, Стяуа, Катар, за да се стигне до Лудогорец.


Според tageswoche.de именно включването на Кешеру като титуляр за сметка на Върджил Мисиджан ще бъде единствената промяна спрямо мача между двата отбора в Базел.


Кешеру е определен и като най-скъпоплатеният футболист на разградчани като се споменават и неговите голови рекорди през годините.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nikolaigalata
23.11.2016 19:03

Ха, те намерили от кой да се уплашат . От най-слабияиграч в Лудогорец .