Националите на Аржентина пътували с катастрофиралия самолет

14:28
Националите на Аржентина пътували с катастрофиралия самолет

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси е пътувал в злощастния самолет, който катастрофира в Колумбия с екипаж от 72 души, сред които и футболистите на бразилския тим Шапекоензе.

 

Летателното превозно средство е било ползвано от националния отбор на Аржентина за пътуване до Бразилия за световната квалификация със Селесао преди 3 седмици. Тогава Масчерано и Меси споделиха в социалните мрежи обща снимка, на която позират с двама от пилотите на злощастния самолет.

 

След трагедията в Колумбия от футболната федерация на Аржентина изказаха съболезнования към близките на починалите и изразиха надежда, че местните власти щателно ще се погрижат за придвижването на оцелелите до най-близките здравни лечебни заведения.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Amateur2017
29.11.2016 19:49

И какво от това като са пътували? Нали са кацнали? За разлика от отбора на Шапекоензе. Какво ми пука кой е летял и кой не преди точно с този самолет. Както вече е споменато, хиляди хора е превозил. Меси да не би да е повече от тях?

Меси се бил возил... Ами браво на него! И аз съм се возил на самолет.

bacardy_breezer
29.11.2016 19:29

До коментар [@comment 1938785] от [@user petko9305]:

Тъпите журналисти дори от трагедии търсят сензации, лайкове и преглеждане на статии. Малоумна и жалка работа. Бог да ги прости тези млади момчета... Тоя самолет преди да падне сигурно е извозил десетки хиляди хора, какво значение има ....