Венгер: Ще видим какво се случва в Париж на полувремето

11:30
Венгер: Ще видим какво се случва в Париж на полувремето

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че отборът му ще играе за победа в гостуването на Базел, въпреки че си е осигурил класирането на осминафиналите. В момента „артилеристите“ заемат второто място в класирането. Те имат по-лоши показатели в преките мачове от лидера ПСЖ. За да завършат на върха, ще им се наложи да победят Базел и да се надяват парижани да сбъркат в домакинството си на Лудогорец.

 

"Искаме да спечелим този мач, да направим това, което зависи от нас. Трябва да си свършим нашата работа. А тя е да побеждаваме. В момента нямаме поражение в групата. Искаме да продължим така. Освен това нищо не се знае какво ще се случи в Париж", каза Венгер, цитиран от "Тема Спорт".

 

"Като цяло не е проблем да завършим втори, виждайки изхода на част от другите групи. Ще видим. Най-голямото предимство да си пръв е, че в първите елиминации ще играеш реванша у дома. Но ПСЖ е фаворит срещу Лудогорец. Ще видим какво се случва в Париж на полувремето", отчете мениджърът.

 

Французинът допълни, че няма как да остави на резервната си скамейка ключова фигура като Алексис Санчес. Според специалиста чилиецът е в страхотна форма и ако иска това да продължи, то той трябва да играе максимално често, за да я запази. Оливие Жиру също може да започне сред титулярите, но Франсес Коклен е наказан. Касорла, Уелбек, Дебюши, Бейерин и Мертезакер пропускат двубоя в Швейцария със сигурност.

 

"Утре ще реша кой да играе, но е важно футболистите в добра форма да бъдат на терена, а не извън него", завърши Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
06.12.2016 12:11

И кво ... По тая логика да се надяваме, че няма да водим на полувремето *lol*