Българка чака 25 г. в Испания, за разговор със Стоичков (видео)

08:08
Българка чака 25 г. в Испания, за разговор със Стоичков (видео)

Българка, която живее в Испания от дълги години, изпълни най-голямата си мечта - да се види на живо с Христо Стоичков. За трогателната случка се разбра в предаването на американския канал за испаноговорещи Univision Deportes "Питай звездата", където Камата е главно действащо лице. В него той обикновено отговаря на въпроси на зрители, но сега беше избран различен подход, информира "24 часа".

 

Режисьорите пуснаха видео, заснето със самия Стоичков по време на последното Ел Класико на "Камп Ноу", в което Барсаелона изпусна победата срещу Реал Мадрид, допускайки изравняване в самия край. Жената, която говори само на испански, обяснява, че от 25 години мечтае да се запознае на живо с Христо Стоичков и сега желанието се е сбъднало. Тя уточнява, че Ицо не само й е сънародник, но и е от нейния град и нейния квартал. Вероятно има предвид Пловдив и "Кършияка".

 

"Тогава е бил по-млад и по-хубав", коментира колега на Стоичков, но жената разпалено го прекъсва: "Не, сега е по-хубав! Заради него съм от Барселона."

 

Самият Христо признава, че е бил много развълнуван от срещата. "Представяте ли си, жената от 25 години мечтае да ме види. Носеше и знамето на родината ми", обясни той.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

petko9305
09.12.2016 12:17

То и аз мечтая да видя големите звезди в футбола на живо, но не го превръщам в "чакане"