Погба се кефи на селфи с Берба

19:35
Погба се кефи на селфи с Берба

Най-скъпият футболист в света - Пол Погба, сочещ към Димитър Бербатов, все едно иска да каже: "Той е звездата!".


Такава снимка публикува на страницата си във фейсбук Бербо. Кадърът е направен на тренировъчната база на "червените дяволи". Бербатов се завърна там, за да помогне и на своите приятели Александър Томаш, Тодор Кючуков и Косьо Мирчев да изкарат обучение на най-високо равнище, наблюдавайки заниманията на Жозе Моуриньо. Бербатов вече показа удоволствието от завръщането "у дома" чрез снимка с приятеля си Уейн Руни.


Сега предостави на феновете по цял свят кадъра с Погба. Пол беше в школата на "червените дяволи" от 2009 до 2012 г., когато Бербатов блестеше с екипа на "Юнайтед". През септември 2008 г. Бербо стана най-скъпият дотогава трансфер на " Манчестър Юнайтед", като сър Алекс настоя шефовете да извадят 30,75 милиона лири за българския нападател.


Впоследствие Бербатов стана голмайстор на Премиършип и двукратен шампион на Англия. След 2012 г. и Димитър, и Пол си тръгнаха от "Юнайтед". Това лято по настояване на Жозе Моуриньо "червените дяволи" платиха 89,3 милиона лире (105 милиона евро) на "Ювентус", за да си върнат Погба.


А при връщането на Бербатов на базата в Карингтън 23-годишният Погба не крие удоволствието от селфито с големия нападател на "Юнайтед".

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

celtic
17.12.2016 08:49

Той само на селфита го кара от едно известно време....*lol*