Арсенал предложи 30 милиона за нападател, отговориха им: Реал вече го купи за двойно повече

17:57
Арсенал предложи 30 милиона за нападател, отговориха им: Реал вече го купи за двойно повече

Ръководството на Реал Мадрид ще привлече пореден футболист от Порто, след като се е договорил с португалците за трансфера на нападателя Андре Силва.


Сделката ще се осъществи през лятото, когато Кралския клуб ще има право да взима футболисти и ще бъде на стойност 58 милиона евро.


Информацията е на английския „Дейли Стар“, който твърди, че от Арсенал са отправили запитване за футболиста, за когото са били готови да платят 30 милиона евро, но са получили отговор, че той вече е спазарен за Реал за два пъти повече пари.


Силва е само на 21 години, но специалистите му вещаят отлично бъдеще. Той има 15 гола в 25 мача за Драконите през този сезон, а за националния отбор е с 4 гола в 5 участия, сред които хеттрик при 6:0 над Фарьорските острови.


Засега испанските медии не могат да потвърдят сделката, но е факт, че през годините Реал е привличал доста играчи от Порто, сред които са Пепе и Данило.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
09.01.2017 14:08

Порто винаги са вадили добри футболисти. Дори когато не са от школата им, явно имат добри скаути. Редовно взимат на безценица тинейджъри и правят милиони от тях. А както е казано ... Трябва да има и такива отбори. Затова всеки един фен трябва да уважава Порто, това е моето мнение.

stan_the_great
09.01.2017 01:13

Явно хич не следите този играч.. топ нападателят е на Порто, а е само на 21 години, играч с огромна перспектива пред себе си като Гризман. Има 4 гола с националния на Португалия, беше и в състава им за Европейското. Отбеляза сигурно 3-4 гола за Порто само досега в груповата фаза на Шампионска лига, като защитата на Лестър се видя в чудо с опазването му в Португалия при победата с 5:0 на Порто. Адски много го харесвам и ще пасне перфектно в отбор с няколко португалци в състава. Ясно е, че Хамес напуска, а той си е принципно офанзивен играч, макар и да го използват в леко по-дефанзивна роля в Реал, откакто е там.. и в центъра на халфовата линия е играл, и като външен халф, и като атакуващ халф, зависи от съперника. Добре ще е да го имаме в състава този португалец-вижда се, че Бензема и Мората не са достатъчни, особено когато единия от тях се контузи или не е във форма.

simi91
08.01.2017 23:39

58 милиона за 21 годишен никому неизвестен футболист. Много наивен трябва да е човек, за да повярва на подобно нещо.

RMCF_1902
08.01.2017 22:47

Вие не разбрахте ли вече, че тия Дейлита не пишат нищо вярно?Аз докато не го видя официално не вярвам на такива партенки...

simeon_1994
08.01.2017 22:38

Доживяхме подобни анонимки с един добър сезон да струват 60 млн... Вече никой не играе в името на значката на фанелката,а за тлъстите пачки в джоба. Реал съсипаха футбола с гръмките си трансфери,в един момент балона на футбола ще се спука и любимата ни игра ще загине.

poxipol6
09.01.2017 00:06

От Реал никога не са харчили много пари за ''анонимни'' играчи. Всички трансфери направени от Реал са с цени, който отговарят на качествата на играчите - Роналдо, Бейл, Родригез, Кака, Зидан (5-те най-скъпи покупки на отбора)