Хомосексуалистите от Висшата лига готови да излязат на светло

18:09
Хомосексуалистите от Висшата лига готови да излязат на светло

Футболисти с хомосексуална ориентация са поискали подкрепа от боса на Футболната асоциация на Англия Грег Кларк, за да обявят официално, че са гейове. Това разкри самият председател на ФА в интервю пред "Таймс".


Той ги е насърчил да го сторят, като ги е посъветвал да действат групово, за да имат подкрепата един на друг пред публиката.


"Няколко момчета от Висшата лига се свързаха с мен и ме помолиха за подкрепа. Аз съм твърдо "за", като им препоръчах да го направят като една група. Всички ръководни органи в английския футбол сме готови да им помогнем да го сторят, да речем, от началото на новия сезон."


"Наскоро ме попитаха дали английският футбол е готов да приеме футболисти с хомосексуална ориентация и мисля, че сме готови. Наскоро имаше изследване сред феновете, които обявиха, че биха подкрепили играч от техния отбор, който е гей", каза още Кларк.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hitchhiker1902
10.01.2017 00:04

Ейй, смели хора са туй хомосексуалистите... Само те се пънат да излизат на светло. Кога ще излязат диабетиците, аутистите, страдащите от ревматизъм, прекаралите морбили и късогледите?
Това може би е единственото заболяване, което има като страничен ефект натрапливото желание да парадираш с недъга си... Жал ми е за тези момчета, но не виждам как въпросния бос Грег Кларк ще им помогне... Освен ако не е някоя шеметна мацка...

kapitana123
10.01.2017 05:05

Добре казано *beer*

komara92
09.01.2017 21:42

Никаква подкрепа ! Аман от п*д*расти ..

bavareca1977
09.01.2017 20:13

Първи го е казал чудесно-не е наша работа какво правят играчите,когато не са на терена.Важно е като излезе,дори да не му върви играта да се раздаде максимално.Да направи всичко по силите му,отборът му да спечели.Ясно е ,че няма как да се харесаш на всички,но "откриването" на тези хора може да доведе до обратен ефект.Като знам какви пуритани живеят във Великобритания...

Bitten
09.01.2017 19:04

Аз пък честно казано не виждам защо им е да го правят. Какво правиш в спалнята няма нищо общо с футбола. Не виждам да са се пръкнали групички на тези които спят само със стари жени, или само със дебели жени, или само с черни жени, или само с извънземни жени. Все ми е тая дали приемаш или предаваш, дали ти духат или духаш, стига да риташ топката добре. Колкото повече 'на светло' се излиза за разни глупости които нямат нищо общо с футбола толкова по-зле за играта. Нито ме интересува някой колко му е заплатата нито колко деца има нито с кого си ляга. Стига сте превръщали играта в жълтина.