Официално: Новия Робен минава прегледи преди траннсфера си в Юве (видео)

13:53
Официално: Новия Робен минава прегледи преди траннсфера си в Юве (видео)

Ювентус финализира сделката по трансфера на Рикардо Орсолини от Асколи, съобщава официалният сайт на клуба.


Младият талант преминава медицински прегледи в Торино.


Ръководството на "Старата госпожа" се пребори с конкуренцията на Милан за подписа на фланговия нападател, определен на Ботуша като Новия Робен.


Ювентус ще плати 5,5 милиона евро за 19-годишния талант, като в договора е включен и бонус в зависимост от броя изиграни мачове за "бианконерите" и на Скуадра адзура.


Орсолини ще довърши сезона в Асколи и от началото на юли ще се присъедини към новия си клуб.


Новото попълнение на Юве сподели, че е много горд от трансфера. Орсолини сподели още, че сравненията с Ариен Робен му идват в повече и единственото, за което се надява, е в следващите месеци и години да развива таланта си.


Ето какво може новият футболист на Юве и защо някои специалисти го сравняват със световна звезда като Ариен Робен:

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rezors
19.01.2017 19:25

Това момче е много добро. За мен е много по-техничен от Робен през последните години. Повече ми прилича на играч като Дибала или Депай в ПСВ. А както каза и колегата отдолу, и на Дел Пиеро. А останах и много приятно изненадан от това, че въобще не пада, когато го сритват. Въобще не симулира и не търси контакт, за да падне, както правят масово младите технични играчи. Успех на момчето и дано има късмет в Юве. Казвал съм преди, ще го и сега - за мен Юве е в топ 3 на отборите с най-добра трансферна политика.

bacardy_breezer
19.01.2017 14:45

Много е добър !

bacardy_breezer
19.01.2017 21:04

Чул те Господ ! Дори и Дибала да ни напусне след накоя друга година, се надявам да изградим едно атомно трио с Орсолини (1997г), Мойс Кийн (2000г) и Марко Пяца (1995г).

Hitchhiker1902
19.01.2017 17:19

За пръв път го виждам това момче и не знам за Робен, ама докато гледах клипа, в главата ми постоянно изникваха спомени от първия мач на... дел Пиеро. От цяло сърце ви пожелавам да сте си намерили новия Алекс. *beer*