Бодуров: Ще се раздам максимално за ЦСКА (видео)

16:41
Бодуров: Ще се раздам максимално за ЦСКА (видео)

Николай Бодуров даде първото си интервю като футболист на ЦСКА София. Той отпътува за Испания, където ще се присъедини към отбора на Стамен Белчев на подготвителния лагер в Сан Роке. Бодуров заяви сериозни амбиции с червения екип и бе категоричен пред официалния сайт на армейците, че ще направи всичко по силите си, за да постигне успехи с ЦСКА.

 

"Невероятно се чувствам. На всеки един пожелавам да изпита това – да му са роди дете. Това за мен осмисля живота на всеки човек. Сега и отбор си намирам. Наистина сериозен отбор. Щастието ми е пълно в този момент. Готов съм разбира се. Обичам предизвикателствата и съм готов", коментира Николай Бодуров и добави:

 

"Да, гледах няколко мача. Обичам да гледам българското първенство. И в Англия беше така. Не се притеснявам. Адаптирам се бързо, нямам проблем в това отношение. На тях ще им помогне, че ме познават – да се адаптират те към мен. Гледах откъси от контролата вчера. Мисля, че ЦСКА надигра Локомотив Москва. Създаде доста положения."

 

"Максималист съм . Много е трудно за титлата, но ще дам всичко от себе си и ще се боря докрай. Амбициите ми са да са доволни феновете. Футболът без фенове не струва. Ако феновете не са доволни, значи нещо не е както трябва", заяви още Николай Бодуров.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация