Предложиха име за групата на Федерер, Хаас и Григор (видео)

08:33
Предложиха име за групата на Федерер, Хаас и Григор (видео)

Роджър Федерер каза, че стартира момчешка група, пя заедно с Григор Димитров и Томи Хаас, а феновете не закъсняха да предложат име на бъдещата банда. Миналата седмица рекордьорът по титли от "Големият шлем" пусна видео, в което с най-добрия български тенисист и бившия №2 в света от Германия изпълняват на живо "Hard To Say I'm Sorry" на "Чикаго" с акомпанимент и съвети от музикалния продуцент Дейвид Фостър, който е един от създателите на парчето.

 

По-късно Федерер призна, че не знаел думите от текста, въпреки че е слушал песента хиляди пъти, Томи е спасил изпълнението, а Григор изглежда добре, но пее ужасно. "Проектът" на трите звезди бе приет много добре в социалните мрежи. Първото предложение за име на групата е One handed backhands ("Бекхенди с една ръка") и изборът не е случаен. И тримата тенисисти са сред най-добрите в света в изпълнението на удара по този начин. Класическият бекхенд с една ръка все по-рядко се среща в професионалната верига.

 

"Това ще бъде най-добрата момчешка банда в света", сигурен е фенът, който измисли името. Ден преди четвъртфинала си в откритото на Австралия Димитров получи признание. След изиграването на първите четири кръга в първия за сезона турнир от "Големият шлем" българската звезда е №1 по представяне във важните (ключови) моменти. Умението да се справят с такива ситуации е много важно за печеленето на мачове,коментират от официалния сайт на Australian Open.

 

Григор е първи с коефициент 109,6. След него е бившият №1 в света Рафаел Надал (Исп) със 109,5 пред Стан Вавринка (Швейц) 105,2, Милош Раонич (Кан) 104,2 и съперника на Димитров в 1/4-финала Давид Гофен (Бел) със 103,8.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация