Лудогорец с първа победа от началото на зимната подготовка

18:57
Лудогорец с първа победа от началото на зимната подготовка

Лудогорец постигна първа победа от началото на зимната подготовка. Играчите на Георги Дерменджиев взеха минимален успех с 1:0 над словашкия Тренчин. Единственото попадение отбеляза Жоао Пауло в 39-ата минута. Това е втори гол за него от началото на контролите на тима в Турция.


Първата интересна ситуция в двубоя дойде в 3-ата минута, когато "орлите" направиха добра атака, но румънският голмайстор Клаудиу Кешерю не се възползва от шанса.


В 29-ата минута Гиоргиe Беридзе намери перфектно Янга, който стреля, но Георги Терзиев изби в корнер. Секунди след това Жоао Пауло проби и намери Лукас Саша, който опита да прехвърли вратаря на Тренчин, но неуспешно.


В 39-ата минута играчите на Георги Дерменджиев откриха резултата. В автор на гола се превърна Жоао Пауло, който вкара страхотен гол от воле с левия крак. Това е второ попадение за бразилеца в контролите, след като се разписа при равенството 1:1 срещу Арсенал (Тула).


На почивката старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев смени целия си състав. На терена влязоха Ренан, Минев, Моци, Пластун, Натанаел, Анисе, Кампаняро, Марселиньо, Кафу, Вандерсон и Лукоки.


В 49-ата минута играч на Тренчин шутира много опасно, но Ренан се намеси отлично и запази резултата 1:0 в полза на Лудогорец. В 65-ата минута Тренчин бе близо до първия гол в мрежата на Ренан. Лоурънс шутира, но топката бе избита пред голлинията. Последва контра на "орлите", при която Джонатан Кафу напредна в половината на противника и стреля, но стражът на словашкия тим изби с лекота.


В 72-ата минута Петър Клешчик шутира от дистанция, но бразилският страж на шампионите се справи. В 80-ата минута крилото на Лудогорец Вандесон получи идеален пас в наказателното поле от Кампаняро, но бразилецът пропусна перфектен шанс да направи резултата 2:0. Това бе и последната интересна ситуация в двубоя.


Лудогорец - Тренчин 1:0

1:0 Жоао Пауло (39)


Лудогорец: Владислав Стоянов, Александър Василев, Хосе Паломино, Георги Терзиев, Сисиньо, Лукас Саша, Светослав Дяков, Жуниор Кишада, Върджил Мисиджан, Жоао Пауло, Клаудиу Кешерю


Тренчин: Игор Шемринец, Мартин Шулек, Кингсли Мадука, Петер Клешчик, Джеймс Лоурънс, Абдул Муса, Десли Убинк, Филип Халгош, Хилари Гонг, Рангело Янга, Гиоргие Беридзе

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация