Челси с официална оферта за Робиньо

10:15
Челси с официална оферта за Робиньо
Сагите около най-добрите играчи подвизаващи се на стария континент продължават. Този път в центъра на всичко най-интересно не е звездата на Манчестър Юнайтед и Португалия Кристиано Роналдо, а футболистът на Реал Мадрид Робиньо.

Младият бразилец отдавна информира клубното си ръководство за своето желание да поеме в друга посока и изглежда, че това скоро ще се осъществи. От лондонския Челси отдавна имат интерес към играча, но едва снощи са отправили официална оферта към "белия балет". Смята се, че приблизителната стойност на предложението е 24 милиона паунда.

24-годишният футболист вижда идеална възможност да възроди кариерата си под ръководството на своя сънародник Фелипе Сколари в отбора от западен Лондон.

Неговото напускане обаче няма да бъде никак лесно, тъй като Реал не успяха да привлекат Роналдо и сега всячески ще искат да задържат своят играч.

Челси от своя страна са готови да плащат на "кариоката" 70 000 паунда на седмица, което е 2 пъти повече в сравнение с това, което взема на "Сантяго Бернабеу".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ov3r
08.08.2008 13:54

Обичам Реал, обичам и Робиньо. Но щом е решил, че не му е там мястото...Това е един от най-добрите футболисти за мен и където и да отиде, винаги ще ни радва с изявите си.

maybor
08.08.2008 12:48

Еми щом SaDisTa разрешава не виждам пречка.

FLY_I
08.08.2008 11:13

Еми щом SaDisTa разрешава не виждам пречка.

martototo
08.08.2008 11:06

Един от най-добрите играчи в наши дни.По-добре Челси от Реал, но като цяло и в двата обтбора не практикуват футбола който той играе.