Сагата \"Димитър Бербатов\"

14:08
Сагата \"Димитър Бербатов\"
Наставникът на Тотнъм Хуанде Рамос заяви, че не е постъпвала конкретна оферта от страна на Барселона за привличане на Димитър Бербатов, но не отхвърли възможността нападателят да бъде продаден в друг клуб.

Според Рамос, до затварянето на летния трансферен прозорец има достатъчно време, а някои от големите отбори в Европа не са приключили със селекцията си.

"Никой от Барса не е питал за Бербатов. Всичко, което знам, е информацията от пресата. Ще трябва да изчакаме да постъпи реална оферта", коментира мениджърът на "\'шпорите".

"Всички големи клубове ще трябва да завършат покупките на футболисти до края на следващата седмица. Тогава започва Шампионската лига и някои от първенствата. Не очаквам големи изненади, но винаги може да се получи някой интересен ход в края на трансферния прозорец", каза Хуанде Рамос.

По отношение на преминаването на Андрей Аршавин от Зенит на "Уайт Харт Лейн" бившият наставник на Севиля заяви, че все още сделка няма и това е единственото, което може да коментира.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ov3r
09.08.2008 08:45

winner_Bg, само Бонев е преди Митко по голове, но момчето има още мноооооооого време и мисля, че накрая наистина ще е на върха. А другите коментари от типа наш-ваш просто не искам да ги чета. Нещо съвсем нормално за България, един да се поиздигне и почват мишоците да цвърчат...

dunavec
09.08.2008 00:04

Бербо е от школата на Пирин, така че цецекарчетата да не си го присвояват!
Иначе се бих радвал да дойде да играе в Дунав Русе, както каза първия писал - поне ще ни помогне да влезем в А - групата!

gundi_1962
08.08.2008 23:51

Бербатов си пасна вьв Тотнъм и по-добре да остане и тази година

CandyBoy
08.08.2008 22:20

ireli , ние "прасетата" поне можем да се похвалим с някой наши футболисти.Надали трябва да ти ги изреждам защото и с твоите СКРОМНИ познания за футбол си ги чувал.А "сините говеда" с какво могат да се похвалят ??? С адския трансфер на Гонзо в Рен или с "офертата" към Малката Перука от Англия Само мога да ви се смея на ейтакива като вас и да си викам "Пази Боже от такива "Футболни разбирачи" !

WINNER_BG
08.08.2008 17:41

тоя бастун както ог наричате вече 2 години прави чудеса в тотнъм!!!
успя даже да вкара повече голове от Стойчков за националния и това го прави най-добрия голмайстор на България за всички времена!!!
ми заслужава човека да отиде в някой отбор който да се бори за нещо повече от това да влезе във 4-ката на англия че да играе в шампионската лига!!!
според мен в барса ще му е по добре но все пак той се пригоди към футбола на острова и с Манчестър още 1-вия сезон може да е много успешен!!!

ireli
08.08.2008 15:46

е вече му е време да се връща при прасетата!нещо почнаха да го ебават в Англия!

svetlio_vn
08.08.2008 15:26

Как може по този начин да обиждаш един от най-добрите ни футболисти , направил име в Бундеслигата и страхотно впечатление вече 2 години във Висшата лига ?!?
Отбязвам , че не съм нито от ЦСКА или Благоевград за да защитавам Бербатов , а от Варна и от Левски .

ireli
08.08.2008 14:42

тоя бастун накрая ще го вземат в Дунав Русе!Тои го заслужава!!!