Юнайтед с два резервни варианта, ако трансферът на Гризман пропадне

13:57
Юнайтед с два резервни варианта, ако трансферът на Гризман пропадне

Нападателят на Атлетико Мадрид Антоан Гризман доскоро бе цел №1 пред мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо за летния трансферен прозорец. На "Олд Трафорд" обаче вече не са толкова сигурни, че този трансфер ще може да се осъществи, тъй като индикациите са, че французинът ще остане поне още една година при "дюшекчиите". Според "Индипендънт" Моуриньо вече е подготвил не по-малко гръмки имена за резервни варианти.


Голямата звезда, която в Юнайтед са набелязали, е Роберт Левандовски. Клубните босове искат популярно име, но подобен трансфер изглежда колкото атрактивен, толкова и труден за осъществяване. Полякът  скоро подписа нов договор, а от "Алианц Арена" по никакъв начин не са мотивирани да продават един от най-важните си играчи. Въпреки това Манчестър Юнайтед ще тества баварците с оферта, твърди "Индипендънт".


Другата набелязана цел е сензацията на Монако Килиан Мбапе. Според френските медии "монегаските" са оценили 18-годишния талант, който вече има девет гола в Лига 1 през този сезон, на 60 милиона евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ordinary
07.03.2017 18:25

Левандовски и Гризман ще ги сънуват , но Мбапе може и да го излъжат с някоя тлъста заплата.