Венгер: Бъдещето ми в Арсенал не зависи от класиране в топ 4

14:31
Венгер: Бъдещето ми в Арсенал не зависи от класиране в топ 4

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер разкри, че евентуално класиране извън първите четири отбора във Висшата лига няма да се окаже решаващо за бъдещето му в клуба. Договорът на френския специалист с артилеристите изтича след края на сезона и все още не е ясно дали той ще продължи да води тима.

"Моето решение няма задължително да е свързано с това дали ще се класираме за Шампионската лига, защото вече съм го постигал 20 пъти", заяви Венгер.

"Да не се класираме в топ 4 няма да е краят на света, поне вече не. Така беше в продължение на дълги години, но не и днес, поне от финансова гледна точка. От чисто футболна – разбира се, че ще е голям удар за нас, но от финансова няма да има ефектът, който примерно щеше да има преди 5 или 6 години. Причината за това е сериозният приток на пари от телевизионните права за Висшата лига", допълни французинът, който кара 21-ата си година в клуба.

През уикенда топчиите загубиха с 1:3 гостуването си на Уест Бромич, което ги отдалечи на 6 точки от четвъртия Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sakata_97
20.03.2017 18:47

Не съм такъв тип – да стоя 10 или 15 години в клуб при положение, че нямам успехи. Нуждая се от резултати, въпрос на гордост е“, каза Специалния. -Тука Моуриньо е на 200% прав,ама всички знаем,че Венгер няма никакъв срам и достойнство,Моуриньо е прав да му се подиграва

Pechenqgata
20.03.2017 19:15

Единственото отличие което не е постигал за арсенал е спечелването на ШЛ или на ЛЕ, но има по един финал и в двата турнира. В Англия е спечелил всичко, незнам за какви 15 години говориш, ти помниш ли Арсенал преди 15 години? или си смукал биберона. Такива псевдо фенове кат тебе не помагат на топчиите... ама изобщо. Ясно е че всеки вече е против това Арсен да остане на чело, но трябва ли заради една лоша кампания да му се подмятат такива недостойни обиди. Според мен той заслужава само уважение, защото постиженията му поне още 20 години никой няма да ги стигне. Бъдете спокойни Венгер се маха, но не бързайте да се радвате, защото това което сте си пожелали може да не е толкова розово, колкото го виждате.