Български боксьор и треньорът му преки свидетели на атентата в Лондон

15:55
Български боксьор и треньорът му преки свидетели на атентата в Лондон

Председателят на боксов клуб ЦСКА Михаил Таков и неговият възпитаник Радослав Панталеев са станали преки свидетели на терористичната атака в центъра на Лондон вчера, съобщава официалният сайт на "червените".

Двамата са в британската столица за предстоящия тази вечер двубой на Панталеев с италианеца Валентино Манфредона от Италия. Българският боксьор е част от тима на British Lionhearts и участва в сериите на АИБА(WSB). "Точно когато излизахме от пресконференцията за мача се спряхме с Радо да изчакаме групата и да се качим на автобуса. В един момент все едно взехме участие в екшън филм. Чуха се гърмежи, в един момент хората започнаха да бягат. Излезе един въоръжен с два ножа в ръцете. После ни затвориха в парламента и там прекарахме 7-8 часа, докато се оправят нещата. Когато излязохме вече всичко се беше успокоило. Добре сме", разказа Таков пред cska.bg.

Треньорът е сигурен, че случилото се няма да окаже влияние на Панталеев в предстоящия мач. 

"Там бяхме всички, които ще играят тази вечер. И двата отбора бяхме в пълен състав. Слава богу, няма нито един пострадал. Всички са добре. Мачовете ще се проведат по програма. В 19:30 тукашно време започва вечерта, а Радо ще излезе на ринга около 10 часа. Радо е добре. Единствено умората от престоя в парламента може да се окаже проблем. Много време ни задържаха, а после всичко беше оградено с хеликоптери, полиция, жандармерия", обясни Таков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация