Мъри Стоилов поиска от БФС да отнеме лиценза на Левски

15:41
Мъри Стоилов поиска от БФС да отнеме лиценза на Левски

Станимир Стоилов поиска чрез Българския футболен съюз (БФС) дължимите от Левски 70 хиляди лева. Бившият треньор на сините, който изведе отбора до четвъртфинал за Купата на УЕФА и участие в групите на Шампионска лига, претендира за десет равни вноски по 7 хиляди лева, за които се е разбрал с ръководството през 2016 година.

Писмото на Стоилов е адресирано до лицензионния мениджър към БФС Виктор Георгиев, което поставя под заплаха документа на Левски за участие в Първа лига и евротурнирите през следващия сезон.

"Настоявам Лицензионната комисия към Българския футболен съюз да предприеме необходимите мерки, тъй като е очевидно, че издаването на лиценз на ПФК "Левски 1914" АД за участие във футболното първенство на България през сезон 2017/2018 ще бъде в нарушение на Наредбата за Национално клубно лицензиране", завършва писмото си Стоилов.

Бившият треньор на Левски подчертава, че футболният клуб не е оспорил задълженията си към него и дължимата сума трябва да се счита за просрочено задължение.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MU121
25.03.2017 10:47

Левски се подигра с него, даже закъсня с претенциите си към тях.

CENITEL
25.03.2017 01:46

Тоя се опаричи и сега иска левски да му даде още в джобчето така за по сигурно ....никакво уважение нямате към отбора на моето сърце и към нас обикновенните фенове които все още обичаме левски и винаги ще го обичаме...тези от 94 докато не спрат да се бъркат в родния футбол нищо няма да е както трябва те са най-oбикновенни продажници и подложки на наркомана домусчиев...както политиците са ни на дебелия шибек борисов......общо взето такава ни е цялата държава!