Решено: Ивелин Попов ще е капитан на България

18:30
Решено: Ивелин Попов ще е капитан на България

Селекционерът на България Петър Хубчев разкри, че Ивелин Попов ще изведе националите ни с капитанската лента в предстоящата световна квалификация с Холандия. Двата тима се изправят в събота, 25 март, от 21:45 часа на стадион "Васил Левски" в сблъсък от група "А."

В утрешния мач лъвовете ще бъдат без трима основни футболисти – капитана Светослав Дяков, титулярния страж Владислав Стоянов, както и Георги Миланов. Именно в отсъствието на Дяков, с капитанската лента ще излезе Ивелин Попов.

"Имам проблеми. Не го крия. Това са неща, които съпътстват футболната игра и ние трябва да живеем с тях. Трябва веднага да търсим друго решение. Така се постарахме да е и тази седмица. При всички положения има едно чувство на съжаление", коментира Хубчев.

"Знаем каква сила е Холандия. Този мач е важен както за тях, така и за тях. Предвид класирането в групата, разликата не е голяма. Ще опитаме да играем нашия стил, без да се притесняваме от силата на холандците. Уважаваме ги като съперник, но нищо повече. Със сигурност не усещаме този мач като финал, по-скоро като важен двубой. Със сигурност амбициите на Холандия са по-големи от нашите, но ние също искаме да се представим на ниво", заяви Хубчев на официалната пресконференция преди двубоя.

Относно предстоящия съперник, селекционерът на българите сподели: "Разполагат с много подмладен отбор, но въпреки това са в топ 5 на Европа. Според мен именно младите футболисти правят този отбор гладен за успехи."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари