Три победи за Локо Пловдив при юношеските формации

17:14
Три победи за Локо Пловдив при юношеските формации

Юношеският отбор на Локомотив набор 2001 постигна важна домакинска победа с 5:2 над втория в класирането АФК Хасково. Головете за успеха на момчетата на треньора Васил Ангелов отбелязаха Николай Колев, Павлин Стойчев (2), Петко Петков, а гостите си вкараха и един автогол.

Двубоят се игра днес от 11:00 на изкуствения терен на Лаута. Гостите съумяха да поведат в резултата в 25-та минута за 0:1. Момчетата на Васил Ангелов съумяха с два бързи гола в края на полувремето да отидат на почивка при резултат 2:1 за "черно-белите".

През втората част гостите изравниха чрез дузпа. Това не отказа "черно-белите" да търсят успеха в мача и с 3 гола в последните 15 минути си осигуриха победата. След този успех Локомотив измести Хасково от второто място в първенството. "Черно-белите" са с актив от 33 точки.

Междувременно юношеските формации на Локомотив набор 2006 постигнаха две победи в поредния кръг от първенството на Футбол 7, което се провежда на терените в двора СОУ. Първият отбор постигна победа с 5:1 над ФК Чавдар, а вторият тим надви ФК Пълдин със 7:3. И в двата двубоя "черно-белите" изоставаха в резултата. Въпреки това възпитаниците на треньора Тодор Костов показаха хъс и желание за победа и в двата мача и заслужено спечелиха срещите си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация