Петър Хубчев: Следващите мачове ще покажат дали наистина вървим нагоре

00:45
Петър Хубчев: Следващите мачове ще покажат дали наистина вървим нагоре

Селекционерът на България Петър Хубчев не скри задоволството си от победата на националния ни тим срещу Холандия, която съхрани надеждите на лъвовете за класиране на Мондиал 2018. Специалистът сподели, че днешният мач е бил най-добрият, откакто той пое отбора.

"Не мисля, че се получи чак толкова атрактивен мач. Това обаче бе голяма крачка напред към нещото, което ние, треньорите, искаме още от първия ден - да се покажем като отбор и да се раздадем на 100%. От тази гледна точка бе най-добрият ни мач до момента. Разбира се, ранното попадение на Спас Делев ни помогна много. Тактически през първата част стояхме перфектно на терена. Няма как да не бъда доволен от видяното. Имаше и пропуски, най-вече във физическото състояние на отбора. Вижда се, че състоянието ни не е на европейско ниво. Постепенно обаче ще изчистваме грешките", каза Хубчев.

"Следващите мачове в групата ще покажат дали наистина вървим във възходяща линия. И друг път през годините сме побеждавали силни отбори и след това сме допускали грешки. Публиката ще я върнем само с подобни срещи - не толкова с атрактивен футбол, а по-скоро с дух и желание. За мен публиката тази вечер не бе малко и бе на невероятно ниво. Не знам дали ще ми повярвате, но аз наистина не знам какво точно е класирането в групата. Не обръщам чак такова внимание. Да, тази победа ще ни даде самочувствие, но ние трябва да стоим здраво стъпили на земята, да не правим големи и грандиозни изказвания и да работим много", допълни още селекционерът на България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tripleh1
26.03.2017 16:13

Късметлийски мач или знак за възраждане... ще си проличи по натам