Венгер хареса \"Новия Меси\"

13:06
Венгер хареса \"Новия Меси\"
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер започва офанзива за привличането на 15-годишния сръбски талант Велко Батрович, който е определян като "Новия Лионел Меси".

Според английските медии младокът е впечатлил по време на тестовете при "артилеристите", където е реализирал няколко красиви попадения.

Велко Батрович е следен също така от клубове като Милан, Олимпик Марсилия, Атлетико Мадрид и Олимпиакос, но засега Арсен Венгер е с най-голям шанс за неговото привличане.

"Едно нещо е сигурно - дали Велко ще премине в Арсенал или не няма значение, защото той ще стане велик играч", заяви агентът на младия талант.

Ако Венгер привлече 15-годишния сърбин в Лондон, това само ще бъде потвърждение на неговата дългогодишна селекционна политика. Той взе настоящия капитан на Арсенал Франсеск Фабрегас едва на 16 години, а Никола Анелка премина в неговия тим, когато бе едва на 17. Гаел Клиши, Денилсон, Карлос Вела, Арманд Траоре, Джак Уилшър и Аарън Рамзи са само част от младите таланти привлечени от френския мениджър на "топчиите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Br0onX
30.08.2009 16:07

sasho аз съм за Манчестър и не ми ги говорете тия, че винаги са за Манчестър съдиите, всеки има пристрастия дори и съдиите, миналата година ливърпул играха с Нюкясъл къде биха с голям резултат нещо от рода на 3-0 4-0 когато при втория гол бенеюн нямаше как повече да е в засада и им зачетоха гола. В последствие Видука го спънаха толокова грозно в наказателното на пуул и не отсъдиха дузпа за Нюкясъл. Да този път съдията е вкакрал рамо на Манчестър и кво всички фенове да почнем да съжеляваме ли? Ако това беше в полза на Арсенал нямаше да говорите така, а щяхте да казвате е най-накрая свиреха за нас. Глупости говорите, това не ти е нашето първенство де се съзтезават батков ли ще даде повече или гриша ганчев и т.н.

velichkov10
30.08.2009 14:52

benjakis,след като тоя Венгер е толкова голям откривач на таланти да стане скаут,стига с тези глупости колко време нямаме титла .Писна ми от тези негови любимци,от големите очаквания и накрая да се борим за място в ТОП .Арсенал не е отбор за обиграване на таланти.

tedo_dm
30.08.2009 14:42

евала на Венгер дано вземе и този млад футболист и го развие *smile*

sasho_kg
30.08.2009 13:59

Br0onX Винаги е имало и ще има садииски грешки мене ме дразни тва че винаги тези "грешки" са в полза на онея кви бяха аа да.. Манчестър Юнайтед *joking*

Br0onX
30.08.2009 13:50

kurgoqm братле да не отваряме темата за симулации, защото на върха на пирамидата е Ебоуе. Роналдо си беше такъв и не ми твърди, че половината ситуации във футбола вече не са симулации на играчите, по рано си чупиха краката и им даваха жълти картони. Футбола се промени и това е фак. Колкото до дузпата за Руни, спорна ситуация попринцип в повечето случаи не се отсъжда дузпа за подобен тип нарушение, но в крайна сметка алмуния го бутна по краката друг е въпроса че Руни оползотвори възможността да си изпроси дузпа. Това е. Иначе на Аршавин положението си имаше чист контакт и заслужаваше да бъде отсъден удар от 11 метра. А последната ситуация в края на мача когато Галас овисна във засада, там никой неможе да го отрече беше си зад защита игра със топката и си имаше засада. Това е футбола и дано новата система която прилагат в лига европа е по успешна от досегашната, но се знае, че и винаги ще има съдийски греки, идеята е да са по-малко.

dunavec__
30.08.2009 13:49

Като нямаш шампионски манталитет когото и да вземеш максимума ти е 3-то, 4-то място. То не става само с разни пишлигари по на 18-20 години да печелиш титли... *wink*

arsen
30.08.2009 13:40

Go6oSeXa Пиши на кирилица.И кажи кои са специалистите които са изрекали че срещу симуланта имаше дузпа снощи?

Sten4
30.08.2009 13:22

sasedq Ей един път и ти да кажеш нещо като хората бе

kurgolqm
30.08.2009 13:20

а не кат фърги дет учи играчите си само на симулации...пример - Роналдо(привлечен на 17-18...няма значение) за няколко сезона стана най добрия гмуркач,сега и руни...о как можа ти неразумни Юруде...

sasedq
30.08.2009 13:19

Няма нов и стар меси.Меси е един и е феномен.

benjakis_
30.08.2009 13:09

Страхотен треньор е Арсен Венгер.Особенно с откриването на млади таланти *wink* *stop*