Пенев се отказа от Зе Руй и Ланзаат

14:39
Пенев се отказа от Зе Руй и Ланзаат
Две от чуждите попълнения в отбора на настоящия шампион ЦСКА Зе Руй и Куидо Ланзаат не попаднаха в разширената група за предстоящия мач днес срещу Беласица, който ще се играе на стадион "Христо Ботев" в Благоевград поради наказание на "червения" отбор.

След като стратегът от Мировяне отказа да разчита на двамата играчи в контролата срещу израелския Апоел Ирони Ришон миналата седмица, ето че и сега събитията се повториха. Португалецът Зе Руй се замеси в скандал, след като отказа да излезе да играе за втория отбор на клуба и с това си навлече гнева на най-спелия български треньор.

Ето и разширения състав на "армейците" за двубоя тази вечер: Даниел Беконо, Венци Велинов - Павел Виданов, Кирил Котев, Иван Иванов, Фелипе Машадо, Йордан Тодоров - Тодор Янчев, Удожи, Маркиньос, Александър Тонев, Александър Събев, Александър Бранеков, Николай Чипев, Янко Сандански - Владислав Златинов, Мартин Тошев, Евгени Йорданов

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Getcatta
10.08.2008 15:27

Чудех се, кога ли ще се започне. Не е нормално да се гледа само далавера, комисионни, а да се говори колко сме нещастни и принципни, а пък да влачим и с г.....а, както казват хората на село. Това до тук беше за левски и разни изживяващи се като месии. Искренно и не само аз надявам се, се радвам, че тия паднаха вчера и съветвам тяхната психоложка, да обясни на шефа им какво в психологията наричат "синдром на вързаното куче".
левски пиша с малка буква, защото тия нямат нищо общо с Апостола!

UtherX
10.08.2008 15:23

Два куци коня по-малко...няма разлика

dumbo_s
10.08.2008 15:05

Бравоооооооооооооооо Не показват нищо повече от нашите момчета дори са по-слаби...