Челси падна от Палас, Юнайтед и УБА с реми (видео)

19:10
Челси падна от Палас, Юнайтед и УБА с реми (видео)

Лидерът в класирането на Висшата лига Челси допусна изненадваща грешка при домакинството си на Кристъл Палас в мач от 30-ия кръг и загуби с 1:2.

Двубоят на "Стамфорд Бридж" започна отлично за сините, след като те поведоха в резултата още в 5-та минута, когато Сеск Фабрегас се разписа след асистенция на Еден Азар. Орлите"обаче отговориха много бързо на предизвикателството и само 6 минути успяха да постигнат пълен обрат след бързи голове на Уилфрид Заха и Кристиан Бентеке.

До края на срещата възпитаниците на Антонио Конте така и не успяха да стигнат до нов гол, въпреки че имаха сериозно игрово преимущество и по този начин записаха 4-та загуба от началото на сезона. Те продължават да се намират в комфортна позиция и да водят със 7 точки пред втория Тотнъм, който се възползва от грешката на лидера и скъси изоставането си, постигайки успех с 2:0 при гостуването си на Бърнли. Ерик Дайър и Хюн Мин Сон вкараха след почивката, за да донесат победата на шпорите.

В друга среща от кръга по същото време дефанзивната схема на Уест Бромич удържа на "Олд Трафорд" и за пореден път през този сезон Манчестър Юнайтед загуби точки на собствения си стадион. Срещата завърши 0:0, като стойностните моменти в нея бяха рядкост.

След този резултат червените дяволи изостават на четири точки от четвъртия Манчестър Сити и на шест от третия Ливърпул, въпреки че са изиграли два мача по-малко от мърсисайдци.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

darklight
02.04.2017 09:49

Никой нищо не е подценявал. Имахме достатъчно положения, които Коста пропиля с лека ръка. Видно е, че от китайската сага само заема пространство на терена и е напълно безполезен.

Dimitar.Stoilov
02.04.2017 07:55

Челси подцениха Палас и това може да им коства много..в сряда,ако загубят и от Сити ще им се стъжни.