Роналдиньо напомни за себе си

17:00
Роналдиньо напомни за себе си
Отборът на Бразилия изигра далеч по-добре своята втора среща от груповата фаза на Олимпийските игри в Пекин, като не дадоха никакви шансове на Нова Зенландия разгромявайки ги с 5:0. С два гола се отличи Роналдиньо, а по 1 добавиха Андерсон, Пато и Собис.

Двубоят започна отлично за "Селесао", които още в 4-та минута на мача поведоха благодарение на играчът на Манчестър Юнайтед Андерсон. Изходът от двубоя предреши Кака в 33-та минута, а през втората част блесна и бившата звезда на Барселона и настояща на Милан Роналдиньо.

В мач от същата група "С" отборът на Белгия постигна труден успех над домакина Китай с 2:0, като първото попадение падна още в 8-та минута на двубоя, а в 80-та бе оформен и крайният резултат

В група "А" програмата предвиждше двубоите Сърбия - Кот д\'Ивоар и Австралия - Аржентина. Срещата между европейския и африканския представител донесе много емоции на зрителите, които се насладиха на изключително атакуващ футбол и шест попадения, едното от които бе автогол записан на името на Райкович.

Отборът на Аржентина, който е сочен за един от главните фаворити за златните медали ребром с Бразилия записа втора победа и отново с 1 гол разлика. Голът падна едва в 76-та минута, а негов реализатор беше Лавеци.

Група "B" Съединените Щати постигнаха престижно равенство с отбора на Холандия и ако бяха малко по-концентрирани в завършека на самата среща нямаше да позволят да се стигне до попадението, което реализира Сибон в 93-та минута.

В тази група отборът на Нигерия си осигури победата над Япония едва през втората част, като отбеляза 2 попадения в 58-та и 74-та минути. Представителите на Азия отвърнаха с 1 гол в 79-та минута, но за нещо повече нямаха сили.

В друг мач от деня в група "D" отборът на Камерун надделя макар и трудно с 1:0 над аутсайдера Хондурас и излезе начело с 4 точки, но и мач повече от отборите на Италия и Южна Корея.

Отборът на Италия записа втора победа и отново с 3:0 осигурявайки си по безапелационен начин продължаването напред в турнира и първото място в своята група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gcvs_inox
11.08.2008 11:32

Роналдиньо има още много което да даде на слетовния футбол

rosario
10.08.2008 20:17

номер 1 е рони и в милан ще бием всички наред в италиа forza milan