ЦСКА започна с победа

20:36
ЦСКА започна с победа
След провала на Левски в първия кръг от родното първенство срещу състава на Вихрен с нескрит интерес се очакваше и дебюта на настоящия ни шампион.

Воденият от Димитър Пенев отбор на "червените" бе пълен господар на терена през първото полувреме и в дълги периоди от него не позволи на своя противник да помисли за атака към отсрещната врата.

Въпреки минималната победа, "армейците" създадоха няколко красиви комбинации, които завършваха с удари към Манолов, но топката или минаваше близо до самата греда или стражът на гостите се намесваше сполучливо.

Така се стигна до 36-та минута, когато при пореден ъглов удар топката кацна на главата на Евгени Йорданов и той не сгреши - 1:0

Второто полувреме не се промени кой знае колко и домакините отново бяха далеч по-дейният състав. Младите Чипев и Тонев не спираха да се движат и се понрави на публиката с желанието, което имаха за добро представяне.

Най-сериозното положение за гол се откри пред голамйстора в двубоя за Суперкупата Кирил Котев, но гредата се оказа помощник на петричани.

Така ЦСКА  стартира с победа новия шампионат и гледа по-спокойно към следващия си мач след седмица, когато гостува на новака Сливен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SaDisTa
11.08.2008 08:22

Доста сте изостанали в отношение на Българския език и мога да ви кажа че беше очевидно,че ще паднем.Без вратар,с тежък мач в сряда за ШЛ(която вие ще я гледате по ТВ) е нормално да паднем но е поне с 1-0 и то в първия кръг.Това че вие сте били,ние сме паднали в 1-ВИЯ КРЪГ,не значи че и така ще е в края.Най-вероятно е да сте под 3то място.А ние пак ще сме си на върха.По-важното е че футболистите на Левски мислят за важни мачове като за влизане в групите на ШЛ,а не като на ЦСКА-дали ще са преди Левски в 1-ВИЯ КРЪГ

roommen
11.08.2008 08:15

Виждам че е голяма радост в противниковият клуб ,но не мислете че сте застраховани от загуби .Това че сте победили с 1-0 по скоро трябва да ви притеснява от колкото да изпадате в еуфория.

CSKA666
11.08.2008 02:52

gcvs_inox бате, той гонзо първо трябва да се научи как се играе футбол и евентуално чак тогава да потренира малко изпълнение на дузпи

gcvs_inox
10.08.2008 22:48

Някои може ли да ми каже Вихрен и левски ка са свуршили ЦСКА са #1

Mirena_F
10.08.2008 22:35

Това вкоя В група е?Щот гледам Леwcски са след нас.

Gazarcheto
10.08.2008 21:59

лефскяри тъпи умрете от ядд. Може да сме ги били с 1 важното е че сме ги били, а не да паднем с едно МУХАХАХАХАХА

pakho
10.08.2008 21:05

Честито на фсички фенове на ЦСКА.Сините говеда да го духат.