Лудогорец без капитана си срещу ЦСКА

15:09
Лудогорец без капитана си срещу ЦСКА

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков навярно ще пропусне неделното гостуване на ЦСКА София, съобщи самият той. 

„Все още не съм възстановен и все още не тренирам с отбора. Но до мача с ЦСКА има време и лично на мен много ми се иска да играя в този мач. Медицинският екип го изключва като вариант, но аз не го изключвам и ми се иска да запиша първи минути след травмата. Не съм много с отбора, повече съм с медицинския щаб в последните дни", заяви Дяков.

„Радвам се, че има чак такъв отзвук, когато два мача не можем да победим в първенството. Значи много сме вдигнали летвата. И в двата мача не се се възползвахме от своите шансове и съм сигурен, че занапред ще вкарваме", заяви Дяков и говори за налагането на млади таланти в отбора, както и за участието на повече българи в състава. 

„Познавам младите момчета в отбора, тренирам всеки ден с тях,те имат голямо бъдеще. Според мен им е време да получат игрови минути, защото имат качества. Колкото и да е трудно да пробиеш в Лудогорец, трябва да получават шанс тези момчета в такива мачове, когато можем да си позволим ротация. Ако трябва да съм честен, също искам повече българи в Лудогорец. Но за момента е така, чужденците се справят, така че няма какво да искаме от тях", завърши Дяков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация