Серина Уилямс: Ще се върна на корта

14:56
Серина Уилямс: Ще се върна на корта

Звездата в женския тенис Серина Уилямс обеща, че ще се завърне на корта, след като стане майка.

Бъдещата родилка призна, че всяка седмица е имала навика да се снима, за да документира напредъка на бременността си. Тогава тя случайно публикува снимката, на която се вижда вече наедрялото й коремче.

„Така е със социалните медии – натискаш грешен бутон и ето какво се случва”, каза американката.

Носителката на 23 титли от Големия шлем сподели, че е разбрала за бременността си само два дни преди старта на Откритото първенство на Австралия. Интересното е, че именно Уилямс спечели Аустрелиън Оупън, побеждавайки на финала сестра си Винъс Уилямс. След спечелването на трофея тя стана и рекордьорка при мъжете и жените за най-много титли от Мелбърн – 7.

Очаква се бъдещата майка да роди през септември, когато ще навърши 36 години. „Определено планирам да се върна на корта”, съобщи Серина. Агентът на тенисистката Кели Буш заяви, че звездата в женския тенис „очаква с нетърпение да се завърне през 2018-та година”, което бе потвърдено и от треньора на тенисистката Патрик Муратоглу.

„Надявам се бебето да ни донесе много радост и да не плаче твърде много”, каза американката.

През декември миналата година тенисистката обяви годежа си с Алексис Оханян, който е съосновател на платформата „Reddit.“ Уилямс заяви, че следващата страница от живота й ще включва бъдещето й бебе, това да поддържа добра форма и да продължава да играе тенис, както й да работи върху модната си линия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация