Кобрата и Джонсън направиха открита тренировка

20:34
Кобрата и Джонсън направиха открита тренировка

Кубрат Пулев и Кевин Джонсън направиха открита тренировка пред медии и фенове преди двубоя си в столичната зала "Арена Армеец" в петък вечер.

Кобрата ще защитава Интерконтиненталната си титла на Международната боксова федерация IBF срещу американеца, като по-големият залог в двубоя е обещаният мач за световната титла на организацията за победителя. Днешната открита тренировка очаквано започна със закани между двамата боксьори, като американецът в типични си стил се закани да победи Кобрата. Пулев от своя страна изненада своя треньор Ули Вегнер и му подари торта за рождения ден преди началото на тренировката.

Вчера българският боксьор в тежка категория изрази увереност в успеха на пресконференция. 

"Смятам, че съм на друго ниво от моя противник. Той е добър боксьор, който ще опита всичко срещу мен, но просто няма да успее. Подготвен съм добре, защото направих добри спаринги. Вярвам в своите възможности и собствените си сили. Съперникът ми също е подготвен добре, има характер и е изиграл повече мачове от мен в професионалния бокс. Не е лесно да се пречупи такъв противник, но в петък аз ще покажа как ще го направя”, коментира Пулев.

Джонсън от своя страна се закани да изненада своя съперник и да го победи, въпреки че не се е качвал на професионалния ринг от доста време. 

"Чувството отново да се състезавам на толкова високо ниво е страхотно. Прекарах две години в размисли, в които си мислих за моето завръщане в спорта. Загубата ми от Антъни Джошуа определено не бе начинът, по който да приключа кариерата си. Знам, че съм по-добър от това, че съм боксьор на световно ниво, нещо, което вече съм доказал. Предстоящият мач ще е истинска битка. Очаквам го с нетърпение. Този двубой няма да е за това кой ще нокаутира другия, а за това кой пръв ще пречупи своя съперник, защото именно той ще е краен победител. А аз не смятам да позволя да бъде пречупен", сподели Джонсън.

Официалното претегляне на двамата боксьори ще бъде утре от 18:30 часа, а галавечерта в петък започва в 19:00, като на ринга ще се качи и братът на Кубрат - Тервел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация