Левски организира детски футболен турнир

13:22
Левски организира детски футболен турнир

ПФК Левски ще даде възможност на най-малките да усетят тръпката на състезанието, тръпката на турнира, тръпката да се съревноваваш за първи път.

В неделя, 30.04.2017 г., на изкуствения терен на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" ще се състои турнира "STRABAG Cup" 2017. Деца, родени през 2009 година, които все още не участват в организирано първенство, ще имат първия си допир до официална надпревара.

Сините ще участват с два отбора, като родените през 2010 година също ще мерят сили с останалите отбори. Освен децата на Левски, в турнира участие ще вземат отборите на ПФК Берое, както и тимове от някои от водещите частни школи – Супер Старс (Пловдив), ФК Олимпия, ФА Царско село, ФК Витоша 13 и Шампион (Стара Загора).

Началото на "STRABAG Cup" е точно в 10:00 часа в неделя. Отборите ще бъдат разпределени в две групи във формат футбол 5 (4 полеви играчи+вратар), шампионът ще бъде определен след финал, който е предвиден за 17:30 часа. За участниците по традиция ще има и награди.

Въвеждащите турнири са рядка практика, а голямата цел пред ПФК Левски е надпреварата да се превърне в традиционна, като в бъдеще придобие и международен характер с отбори от съседните на България страни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация