Надеждите на Монако срещу опита и класата на Юве (вероятни състави)

10:20
Надеждите на Монако срещу опита и класата на Юве (вероятни състави)

Сензацията в Шампионската лига Монако приема тази вечер Ювентус в очакван с огромен интерес първи 1/2-финал. Срещата е поверена на испанска съдийска бригада начело с Матеу Лаос.

Князете са в серия от 13 поредни победи на "Луи II", докато бианконерите все още нямат загуба в турнира и вече 450 минути не са допускали гол на европейска сцена. Интригата се подхранва и от факта, че Монако отстъпи и в двата случая при елиминации срещу торинци, които от своя страна в 11 сблъсъка не са отпадали нито веднъж срещу французи. 

18-годишният хитов нападател на домакините Килиан Мбапе, чийто трансфер се очаква да счупи световния рекорд на сънародника му Пол Погба (105 млн. евро от Ювентус в Юнайтед), е изправен пред предизвикателството да разпечата вратата на 39-годишната легенда Джиджи Буфон. Младокът е в страхотна форма и ще се опита да продължи головата си серия. Мбапе неизменно бележи в елиминациите, вкарвайки общо 5 попадения на Манчестър Сити и Борусия Дортмунд. Той се закани да накаже и Ювентус.

Старата госпожа ще играе на полуфиналите на турнира за 12-и път, а за монегаските това ще е четвърто участие в тази фаза. За последно бианконерите намериха място сред първите най-добри 4 тима през сезон 2014/15, когато елиминираха Реал Мадрид с общ резултат 3:2. Интересен факт е, че в досегашните си 11 гостувания в полуфинални мачове италианският първенец има само една победа - 2:1 срещу Аякс през сезон 1996/97. Монако пък е непобеден на свой терен в полуфиналите - две победи и едно равенство.

Кадровите въпросителни в състава на Монако са свързани с полузащитника Тиемуе Бакайоко, който "виси" за днешния мач. Той е със счупен нос. За сметка на това обаче Бенжамен Менди е възстановен и се очаква да започне като титуляр. След изтърпяно наказание в състава се завръща и Фабиньо. Наставникът на Юве Масимилиано Алегри пък ще може да разчита на най-доброто, с което разполага.

Вероятни състави:

Монако (4-4-2):

Ювентус (4-5-1):

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Omen
03.05.2017 20:57

Хайде,нашите ,само напред.До края.Форца ЮВЕ> 1-2 или 1-1.

ivanrealmadrid1
03.05.2017 18:58

мисля си че Монако ще са на финал , много силен отбор са и голямото подценяване към тях не спира , почти всеки мач вкарват над 3 гола срещу който и да е

Italian4eto
03.05.2017 21:10

Определено Монако не са за подценяване а мен честно казано много ме кефят щото играят много зрелищен футбол, но ако погледнем по обективно говоря така за Юве защото са много добре окомлектован отбор със много класни и опитни изпълнители и точно за това ми изглеждат към момента именно те бъдещите шампиони,не че ги обичам много ама такива са реалностите в момента.

Italian4eto
03.05.2017 16:52

Тази година и то според мен по безапалационен начин шампиони ще са Ювентус, даже съм сигурен че Юве ще видят повече зор с Монако на полуфинала отколкото с прехваления Реал даже съм абсолютно сигурен, че на финала Ювентус ще се ИЗГАВРИ с Реал.

ivanrealmadrid1
03.05.2017 18:59

браво за прогнозата и аз така мисля, даже много щадиш думите

JUVE_BEST_CHAMP
03.05.2017 15:35

Бием Монако после на финала бием и Реал. Но трябва предварително да си направим сметката, че на финала се изправяме срещу 12 играча със съдията. Трудно ще бъде, но вярвам в ЮВЕ!!!

scouser_pool
03.05.2017 14:57

Така като гледам Реал май ще вземат турнира отново.Хич не ми се иска , но играят много силно , снощи тотално обезличиха Атлетико , съдиите не видях да повлияха на резултата честно казано , не знам всички какво мрънкат...надявам се Ювентус да ги спрат , ако пък стане някоя изненада Монако , но не вярвам

biser_gerrard
03.05.2017 15:03

Монако няма шанс срещу Реал, но Ювентус не мисля, че са по-слаби от белите. В един мач Ювенту - Реал на финал абсолютно всеки изход ще е възможен. По-интересно ми е Монако как ще играят в 2та мача срещу Юве.

sviliev
03.05.2017 13:32

Би било романтично Монако отново да се класира за финалния мач в турнира. Аз обаче искам класически финал с участието на моя отбор, а той би се получил срещу Ювентус. Незнайно как, Реал рядко играе финали срещу грандове - например никога не сме срещали на финал Барселона, Байерн, Юнайтед и т.н.
Колкото до самия мач - очаквам по италиански Юве да вземе добър турнирен резултат, който в ответния мач в Торино да бъде оползотворен.

norwich_ajax
03.05.2017 10:42

Който и да отиде на финал, ще бъде премазан от съдиите на Реал. След гаврата с Байерн и вчера първия (НАЙ-ВАЖНИЯ!!!) гол от засада срещу Атлетико, очаквам и във финала да има аванта за белите (както миналата година с гола им от засада). И ми е смешно като фенове на Реал се ебават с Барса, че са УЕФАЛОНА, като Мадрид са бутани в пъти повече последните години. Трябва да са тихи.

sviliev
03.05.2017 13:34

И освен това, какво искаш да кажеш? Че съдията е виновен за снощното крушение на дюшекчиите? Той ли е виновен, че за 95 минути имат 1 положение и нито един точен удар? Смешна работа...

sviliev
03.05.2017 13:29

Вече започвате да прекалявате. Злобата не ви позволява да признаете, че просто в момента Реал играе най-хубавият футбол в Европа. Защо не коментирате голът от засада на Байерн или дузпата в първия мач? Щеше да бъде престъпление срещу футбола, ако Байерн, с 4 точни удара и 0 гола от игра, бяха елиминирали Реал. Плюс това някои фенове на мюнхенските ревльовци бързо забравиха как миналата година ги подпряха срещу Ювентус. Да се спори кой е най-подпиран е безсмислено - ясно е, че на големите отбори (Реал, Барса, мюнхенските ревльовци, Ювентус, Ман Юн) се помага в повечето случаи.

Georgi.Nikolaev.Mite
03.05.2017 13:00

+1