Сан Антонио изравни серията с Хюстън

09:32
Сан Антонио изравни серията с Хюстън

Отборът на Сан Антонио Спърс изравни полуфиналната плейофна серия от Западната конференция с Хюстън Рокетс, след като взе втория мач със 121:96 у дома. Ракетите записаха изненадващ успех с 29 точки разлика в първия двубой, но днес Спърс отговориха подобаващо. Кауай Ленърд за пореден път през сезона бе лидер на Сан Антонио, завършвайки мача с 34 точки, 8 асистенции и 7 борби.

Тони Паркър добави 18 точки за успеха, но се контузи в началото на последната част и трябваше да бъде изнесен на ръце от съотборниците си. Травмата на гарда е в коляното, но все още не е ясно колко е сериозна. Звездата на Хюстън Джеймс Хардън бе задушен от защитата на съперника и успя да реализира едва три стрелби от 17 опита и завърши двубоя с 13 точки, 10 асистенции и 7 борби. Следващите два мача от серията са в Хюстън.

Шампионите Кливлънд Кавалиърс поведоха с 2-0 срещу Торонто Раптърс след домакински успех със 125:103.

Леброн Джеймс се отчете с 39 точки за Кливлънд при страхотна успеваемост на стрелбата – 71.4 процента, а Кайри Ървинг добави 22 точки и 11 борби за победата. За Торонто най-резултатен бе Йонас Валанчунас от пейката с 23 точки за 20 минути игра.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация