Алегри: Монако няма какво да губи

11:21
Алегри: Монако няма какво да губи

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри за пореден път предупреди своите футболисти да не подценяват предстоящия реванш с Монако от полуфиналите в Шампионската лига. „Бианконерите” си осигуриха комфортен аванс след първия мач, след като се наложиха като гости с 2:0 след два гола на Гонсало Игуаин.

„Трябва да бъдем пределно концентрирани, защото отборът на Монако няма какво да губи и ще бъде много опасен. Имаме леко предимство след победата в първия мач, но въпреки това трябва да играем така все едно сблъсъкът е само един. Няма да е лесно, но трябва да бъдем настроени положително", сподели Алегри.

Треньорът на италианския шампион разкри също, че няма проблеми със състава, с което опроверга информациите, че героят от първия мач Гонсало Игуаин е контузен. В игра за торинци се завръща и германския национал Сами Кедира, който пропусна гостуването в Монако поради наказание.

„Всичко е наред с Игуаин. Той е готов за игра. Един измежду Клаудио Маркизио, Сами Кедира и Миралем Пянич ще играе в халфовата линия. Колебанията ми са свързани единствено относно това дали кой измежду Андреа Бардзали и Хуан Куадрадо да избера да играе”, каза още той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация