Милан вади 50 милиона евро за Модрич

17:02
Милан вади 50 милиона евро за Модрич

Милан ще опита да привлече полузащитника на Реал Мадрид Лука Модрич. За сензационното намерение на „росонерите“ пише испанското издание „Дон Балон“.

 

Според него президентът на Реал Флорентино Перес е готов да се раздели с хърватския маестро срещу 50 млн. евро.

 

Това пък няма да е проблем за Милан, тъй като новите китайски собственици са готови да направят революция в клуба, като дадат сериозни средства за нови трансфери. Треньорът на Реал Зинедин Зидан обаче няма да се раздели лесно с Модрич, който е един от основните играчи в тима му.

 

Според „Дон Балон“ интерес към хърватския плеймейкър има и от Байерн Мюнхен.

 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

djarata
19.05.2017 20:11

Те Милан вярват ли си ?Модрич само на снимка могат да го гледат.

CFC_H_A_Z_A_R_D
20.05.2017 14:57

До някъде си прав ама донякъде!!!Чак пък да продавате на когото и когато искате не е така.Мората е пресния и типичен пример.Бас хващам а,че Хамес,Мората ще изгърмят след лятото.То няма как да е иначе след като ги държите резерви за Хамес разбирам не мисля,че е чааак толкова добър.Но Мората има желание има хъс иска със гордост да носи фланелката на Реал,ама не Бензема ще носи повече приходи понеже неговите фланелки ще се продават като топъл хляб.Иначе няма да се изненадам и той да изгърми покрай тези 2мата лятото.И това,че си фен на Реал(най-великия отбор в световен мащаб към този момент ЕСТЕСТВЕНО) не ти дава право да се държиш като с боклуци с други велики отбори като Байерн и Милан както и с техните фенове!!!

Boyan.Brezov
20.05.2017 12:43

На 32 е бе риби защо да не го сменят

Pechenqgata
20.05.2017 09:13

Модрич ако отиде в Милан ще е най голямата му грешка. Ако Реал вземат че спечелят това може да се окаже дрийм тийма на десетилетието, а кой би се отказал от него за да отиде в Милан, въпреки цялото ми уважение към този клуб, разликата е от земята до небето в момента.

Italian4eto
19.05.2017 21:00

Стига рева маймуноооо, още малко има до 3-ти Юни, тогава Юве ще ви го набият а после Милан ще ви вземе и Модрич или Мората а защо не и двамата и после като чуеш името на италиански тим дъъълго време ще каляш слипа.......