Монако не продава Мбапе, дори и за 100 млн. евро

15:46
Монако не продава Мбапе, дори и за 100 млн. евро

Вицепрезидентът на Монако Вадим Василев заяви, че клубът няма намерение да продава младата си звезда Килиан Мбапе. Босът на монегаските призна, че целта на френския шампион е да задържи 18-годишният нападател поне за още един сезон. След невероятното си представяне през кампанията, записвайки 26 гола и 14 асистенции Мбапе се превърна в основна трансферна цел на редица европейски грандове. 

"Килиан Мбапе няма цена. Ако той пожелае да напусне, тогава ще обсъдим нещата. Дали бихме отказали оферта от 100 милиона? Разбира се, без никакво съмнение! Нашето желание е да го задържим поне за още един сезон, за да продължи страхотния му прогрес, както и да ни помогне за реализирането на нашите цели", каза Василев.

"Искаме да удължим контракта на Мбапе, това е сигурно. Вече обявихме на всичките ни футболисти, че няма да коментираме бъдещето преди края на сезона. Мога да потвърдя, че нито един футболист не е говорил относно своето бъдеще, нито един. Бяхме пределно фокусирани върху нашите цели, в противен случай нямаше да спечелим титлата", допълни още Василев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация