Играчите на Ботев получиха дълга ваканция

16:52
Играчите на Ботев получиха дълга ваканция

Футболистите на Ботев Пловдив излязоха от днес във ваканция, която ще продължи до 12 юни. Преди да изпрати играчите и треньорите да си почиват, ръководството на носителя на Купата на България даде официален обяд в тяхна чест. Първата тренировка на жълто-черните е насрочена за 12 юни от 10:00 часа на стадиона в Коматево. С нея канарчетата ще започнат подготовката си за новия сезон.

Очаква се в най-скоро време шефовете на пловдивския клуб да подадат документите за участието на тима в Лига Европа. На днешния обяд присъства и вратарят Георги Георгиев, който остана извън групата на финала за Купата с Лудогорец. Неговият договор с Ботев изтича и няма да бъде подновен. Тепърва ръководството ще води преговори с футболистите, чийто контракти изтичат през юни тази година.

Антонио Вутов чийто договор за преотстъпване с Удинезе изтече няма да започне подготовка с канарчетата. Той се завръща в италианския тим. Според запознати вероятността да облече жълто-черния екип за новия сезон е нищожна, тъй като към него има интерес от няколко отбора от чужбина и от Левски.

Тодор Неделев, който също игра като преотстъпен от Майнц 05 ще се завърне в германския тим. Шефовете на Ботев ще опитат да го привлекат отново, а самият футболист декларира, че иска пак да играе за жълто-черните.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация