Официално: "Малкия Меси" подписа с Ман Сити

19:18
Официално: "Малкия Меси" подписа с Ман Сити

Манчестър Сити реализира първия си летен трансфер, след като привлече халфа на Монако Бернардо Силва, съобщава "Скай Спортс".

22-годишният португалски национал блесна с тима на монегаските през този сезон, като бе с основна заслуга за спечелването на шампионската титла във Франция и достигането на полуфиналите на Шампионска лига.

Според медиите на Острова полузащитникът е бил желан и от Манчестър Юнайтед, но е предпочел градския съперник на червените дяволи, като днес е пристигнал в града, за да финализира трансфера си.

Силва е наричан "Mалкия Меси" в родината си и вече има 12 мача за националния отбор на Португалия, а по-рано тази година заедно със съотборниците си от Монако отстрани Манчестър Сити на 1/8-финалите на Шампионска лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pechenqgata
27.05.2017 09:24

През миналото лято стана европейски шампион с Португалия. Преди това игра финал на европейското до 21г. Изобщо играч с много перспектива, ама в офанзивния вал на Сити къде ще му намират място нз. Със Сане, Агуеро, Давид Силва, Стърлинг и Де Бройне... ще видим, но някой ще търка пейката...