Сектор "Б" спира Гаджев за договор с Левски

10:25
Сектор "Б" спира Гаджев за договор с Левски

Трансферна цел номер 1 на Николай Митов в халфовата линия Владимир Гаджев може и да не се завърне на "Герена". "Меридиан мач" научи, че представители на феновете са информирали спортно-техническото ръководство на сините, че няма да са особено доволни от евентуално завръщане на полузащитника.

Припомняме, че халфът спретна дългогодишна сага около напускането си на Левски. Той се сбогуваше с агитката в продължение на няколко трансферни прозореца, защото уж отиваше в чужбина, но всеки път оставаше на "Герена".

Въпреки недоволството на феновете Владимир Гаджев си остава основна цел на Ники Митов. Самият халф обаче е обявил пред сините, че заради напрежението първо ще опита да си намери отбор в чужбина, а ако не се открие кандидат зад граница, ще стартира преговори с Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manutd_forlife
27.05.2017 18:24

Абе спират го... Влади символизира Левски- хленчи, няма го никакъв и веднага като отиде в чужбина става за смях. След седмица пак се прибира, няма две мнения по въпроса. Честито попълнение, върнахте си капитанчето!

Teemo
27.05.2017 19:16

Мерси, а вие се радвайте на звездите ловчанлийски. И без това предателите сте фенове на Литекс-Чавдар и бързо оплакахте и забравихте на кой отбор сте фенове. Не случайно сте най-долното глорихънтърско племе!

Петър.Тодоров
27.05.2017 13:24

за пореден път го казвам фракциите и агитките пречат на развитието на клуба .....ако силен футболист като владо гаджев не се върне в левски този левски е един боклук пълен с чернилки дето се спъват в топката и докато това треньорче е начело не 3-ката а догодина ще са много по зле нещата .....