Макларън се закани на Венгер

16:02
Макларън се закани на Венгер
Наставникът на холандския Твенте Стив Макларън, заяви че отборът се подготвя усилено за предстоящите срещи за влизане в Шампионската лига срещу тима на Арсенал.

Двубоят между Твенте и "артилеристите" е от 3-я предварителен кръг за влизане в групите на най-комерсиалния футболен турнир в Европа. Първата среща ще се играе в Холандия на 13-хилядния "Арке Стадион".

Бившият селекционер на Англия е добре запознат с отбора на Арсен Венгер и обявява англичаните за фаворити в двубоя заради големите звезди в отбора, но не пропуска да изкаже намеренията си за победа.

" Арсенал е сред най-добрите отбори в момента в света. Те са и сред фаворитите за спечелване на Шампионската лига", каза Стив Макларън.

"За нашият млад отбор двете срещи ще бъдат нещо много специално. Това ще се отрази чудесно на футболистите, а при малко повече късмет ние бихме могли да отстраним Арсенал", коментира треньорът.

Стив Макларън пое отбора на Твенте през юли, след като преди това беше уволнен като селекционер на Англия. Както е известно световните шампиони от 1966 година не успяха да се класират за участие на Евро 2008.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsen
12.08.2008 19:10

И аз така мисля,че Арсенал ще бъдат краен победител.Твенте са корав тим но с класа под лондончани.

wba
12.08.2008 16:13

Блясачко мечтателя,ще отстранят те Арсенал
Мисля си че нищо няма да направят,особено като си продадаха звездата Енхелаар в Шалке 04