Локо София ще търси победа още в Сърбия

18:55
Локо София ще търси победа още в Сърбия
В сряда от 8:30 часа, отборът на Локомотив София потегля за Белград за участието си във втория предварителен кръг от турнира за купата на УЕФА срещу сръбския Борац Чачак. Очаква се първия мач да бъде наблюдаван от около 130 привърженици на "червено-черните".

Сръбският старши треньор на "железничарите" Драгомир Окука познава добре противниците от лични наблюдения и от предоставените видеозаписи на последните им срещи, които играчите ще имат възможност да наблюдават преди самия мач.

Изпълнителният директор на Локомотив София Иво Тонев сподели в Преслкуб "Бъгария", че очаква победа срещу Борац още в първия мач.

Тонев каза още, че началото на българския шампионат се е развило според очакванията му. Отборите, които традиционно окупират първите пет-шест места в класирането сега са по-слаби, което означава, че мачовете в "А" група ще бъдат по-интересни и по-привлекателни за публиката. Той смята, че нашето първенство е едно от най-слабите в Европа и засилването на конкуренцията за първата шестица ще подобри качеството на футбола.

Софийският Локомотив няма наказани от УЕФА играчи и ще излезе с най-доброто, с което разполага в момента срещу Борац. Мачът-реванш ще се играе на националния стадион "Васил Левски".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UtherX
12.08.2008 19:22

ГО ГО ГОГОГО ЛОКО Българските отбори напред!!!!