Паулиньо: Горд съм, че клуб като Барса проявява интерес към мен

14:45
Паулиньо: Горд съм, че клуб като Барса проявява интерес към мен

Полузащитникът на Гуанджоу Евъргранд Паулиньо разкри, че има оферта от Барселона. В последните дни испанските медии определиха бразилеца като резервен вариант на Марко Верати, който изглежда бетониран в Пари Сен Жермен.


"Да, имаше контакти между Барса и моите агенти. Има оферта, истина е. Преговаряме", довери южноамериканецът, който след месец ще навърши 29 години.


"Намирам се в прекрасен период от живота си - и в личен, и в професионален план. Когато се намираш в такава ситуация, е трудно да решиш", сподели той пред "Globoesporte". Паулиньо се чувства щастлив в Китай и играе редовно. При евентуално преминаване в Барселона рискува да остане на пейката и да загуби доверието на бразилския селекционер в сезона преди Световното първенство.


"Има много фактори, които трябва да се премислят преди да взема решение. На първо място мисля за страхотните мигове, които изживяваме в Китай. Аз и съпругата ми харесваме много града, хората. От друга страна се чувствам много горд, че клуб като Барселона ме иска", каза още бившият играч на Тотнъм.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация