Левски почита паметта на Апостола

12:14
Левски почита паметта на Апостола

ПФК „Левски“ АД, съвместно с Националния клуб на привържениците и Тръст “Синя България“, имат удоволствието да обявят пред цялата общественост в Република България, че стартират кампания по отбелязването на 180 годишния юбилей от рождението на патрона на клуба – Апостола на свободата Васил Левски.

Кулминацията на тържествата ще се състои на 22 .07. 2017 година в град Карлово, където ще се проведе Национален събор на всички левскари и родолюбци, с който ще отбележим годишнината от рождението на най-великия българин.

Събитието включва богата спортна и развлекателна програма, в рамките на която ще се проведат множество събития, ще бъдат поканени участници от всички краища на страната, реализирали разнообразни и интересни исторически, културни и други инициативи в памет на Васил Левски. Също така ще бъдат раздадени награди с подкрепата на основния търговски партньор на ПФК „Левски“ АД – „Виваком“.

Каним всички българи, които носят Васил Левски в сърцата си, независимо на кой футболен отбор симпатизират, да се включат в празненствата по отбелязването на годишнината от неговото рождение.

Нека за няколко дни да забравим всичките си спортни, политически и всякакви различия и да си спомним, че преди всичко сме българи и потомци на една от най–великите личности в европейската и световната история.

Да покажем дружно, че в името на най–великия българин можем да загърбим всичко онова, което ни разделя и да си спомним, че пред олтара на отечеството и пред паметта на неговите най–свидни герои, всички ние сме малки и незначителни със своите ежедневни страсти, вълнения и интереси.

Заповядайте на тържествата, вземете семейства и приятели, защото от всички нас зависи да се съберем и почетем достойно паметта на Апостола.

Междувременно във връзка с предстоящия мач от първи квалификационен кръг на Лига Европа срещу черногорския Сутиеска, ПФК Левски внася следното уточнение за притежателите на клубни карти „Ние сме Левски“ и „Вековен“, както и притежателите на сезонни карти за Сектор „Б“.

Привържениците, станали част от изцяло новата програма за клубна принадлежност, ще могат да се сдобият с безплатен билет за двубоя в случай, че не са се възползвали от възможността да ползват отстъпка за закупуването на сезонна карта.

Притежателите на карта „Ние сме Левски“ или „Вековен“, които не са закупили сезонни билети с отстъпка, могат да вземат своя безплатен пропуск по избор, за сектор „А“ (блок 1, 2, 3, 4, 5 или 6) и сектор „В“ от касата пред Сектор „А“ или в магазина на клуба. За целта трябва да представят своята карта. Обръщаме внимание, че една карта дава право на един билет за конкретното предстоящо събитие.

Във връзка с наложеното наказание от УЕФА и затварянето на Сектор „Б“ за предстоящия мач, притежателите на сезонни карти за този сектор, ще получат безплатен билет за Сектор „В“.

Пропускът може да бъде получен срещу представяне на сезонната карта на касата на Сектор „А“ или в клубния магазин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация