Берое картотекира Бербатов

12:47
Берое картотекира Бербатов

„Берое“ е на път да осъществи трансферен удар, за който би завидял и шесткратният шампион на България „Лудогорец“. Слух в Стара Загора тръби, че съществува голяма вероятност Димитър Бербатов да бъде картотекиран в тима за старта на Първа професионална лига. Бившият играч на „Манчестър Юнайтед“ игра пълни 90 минути с екипа на „зелените“ срещу „Славия“ и дори отбеляза победното попадение за 1:0.


Нещо повече – 36-годишният футболист ще пътува с „Берое“ за втория подготвителен лагер, който ще се проведе в Бояна от 30 юни до 7 юли на базата на националния отбор. Там старозагорският тим ще изиграе и 2 контролни срещи, в които се очаква Бербатов отново да вземе участие.


За последно рекордьорът по голове за България бе в ПАОК, но след изтичането на договора през лятото на 2016 година стана свободен агент.
Не е тайна, че Бербатов е пръв приятел с новия треньор на тима Александър Томаш и именно той е в основата нападателят да се подготвя с тима. Шампионът на Англия с „червените дяволи“ се присъедини към „Берое“ от самото начало на лагера на тима в планинския курорт. Ако не получи добра оферта от чужбина е много вероятно да парафира официално с .


„Дайте да говорим нещо сериозно – обяви Томаш по темата. – Говорим за „Берое“, стил и начин на игра. Няма смисъл да отговарям на въпроса за Бербатов. Той тренира с нас.“


"Труд"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sotirikon
28.06.2017 19:13

Не пускайте кьорфишеци! Бербатов само си поддържа формата в Берое в очакване на евентуален трансфер.
Ако си завърши кариерата в България, което е абсурд, би го направил само в ЦСКА.
Така че се самоуважавайте и не пускайте жълтини!

putopalo
28.06.2017 20:06

Най-добре е Митето да си направи собствено цесека.

Amateur1878
28.06.2017 19:39

Не следя българското първенство и съм склонен да се съглася, че е кьорфишек, а и не целя да се заяждам, но в кое ЦСКА би си продължил кариерата? Че то ЦСКА-София е Литекс, ама пък не е, ама пък е, а "старото" ЦСКА май го хвърлиха някъде на майната си из долните дивизии?