Мъри: Ще бъда готов за старта на Уимбълдън

19:35
Мъри: Ще бъда готов за старта на Уимбълдън

Световният номер 1 Анди Мъри заяви, че ще е напълно готов за старта на Уимбълдън. В последните дни шампионът от миналата година се оплакваше от болки в бедрото, които го принудиха да откаже участие в два демонстративни мача. Въпреки липсата на игрови ритъм, британецът сподели, че ще направи всичко възможно да защити титлата си.

„Ще съм в кондиция за старта на Уимбълдън и затова да изиграя седем мача”, заяви двукратният първенец в надпреварата, който започва участието си утре срещу Александър Бублик от Казахстан.

„Никога преди не съм бил в подобна ситуация – да имам здравословни проблеми, броени дни преди турнир от Големия шлем. Ясно е, че това е много важен турнир, така че има леко притеснение и напрежение, когато не можеш да тренираш нормално. Винаги се стараем да се подготвим по най-добрия начин, да тренираме максимално и да сме в добра форма, особено в случаите, когато ти липсва игрова практика. Опитвам се да мисля позитивно. Заедно с моя тим се опитахме да вземем най-добрите решения, за да бъда максимално готов за понеделник”, допълни още първата ракета в света.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация