Официално: Байерн привлече Хамес Родригес

15:39
Официално: Байерн привлече Хамес Родригес

Байерн Мюнхен официално привлече офанзивния полузащитник на Реал Мадрид Хамес Родригес. Колумбийският национал ще премине на "Алианц Арена" под наем за 2 години, като в споразумението между двата клуба има и опция за неговото закупуване за постоянно от страна на баварците.

"Щастливи сме, че успяхме да финализираме този трансфер. Да подпишем с Хамес Родригес бе най-голямото желание на нашия треньор Карло Анчелоти, след като двамата имаха много успешен съвместен период в Мадрид", заяви изпълнителният директор на тима Карл-Хайнц Румениге.

"Хамес притежава много разнородни качества. Той е голмайстор, създава много голови възможности и е много добър при статичните положения. Нямам никакво съмнение, че този трансфер ще повиши значително класата на нашия тим", сподели още босът на баварците.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

danialves2
11.07.2017 23:58

Много добър трансфер (под наем) за Байерн според мен. Хамес-Тиаго-Видал звучи като брутална халфова линия. Имат и младите Кимих, Толисо, Ренато Санчес и Руди, които внасят дълбочина на състава и очаквам много стабилен сезон от мюнхенския гранд.