Капитанът на Англия ясен до седмица

10:13
Капитанът на Англия ясен до седмица
Фабио Капело ще обяви своя постоянен капитан за квалификациите за Световната Купа в ЮАР - 2010 в деня преди приятелската среща с отбора на Чехия на 20 август.

Капело направи няколко експеримента с избора си на лидер по време на приятелските срещи на водения от него отбор, като честта да представляват страната си с капитанска лента имаха защитникът на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд, както и капитаните на Челси и Ливърпул Джон Тери, и Стивън Джерард.

Мениджърът на Англия изрази задоволството си от поредната среща с неговите играчи за предстоящата контрола. Италианският специалист водил отбори като Ювентус, Милан и Реал Мадрид е убеден, че избраният от него капитан ще бъде с основен принос за класирането на Световното първенство през 2010г.

"Аз ще обявя капитана в деня преди срещата с Чехия и ще говоря с него малко преди да излезем с официално изявление."

"Следващата среща е важна, защото тя се явява и първа за нас през новия сезон. Срещу Чехия ще излезем с най-добрия според мен състав за момента."

"След срещите със САЩ и Тринидад и Тобаго, когато бяхме заедно в продължение на 10 дена е от огромно значение за мен да се съберем за още повече време."

"Ще се класираме за първенството в Южна Африка. Убеден съм в това. Разполагаме с много силен отбор. За нас не е важно с кого играем, а как играем."

Капело ще обяви състава за мача в сряда вечер следващата седмица, като преди това ще изчака новините около състоянието на двама от ключовите играчи - Стивън Джерард и Уейн Рууни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация