Фалстарт за Лудогорец в Шампионската лига (видео)

20:09
Фалстарт за Лудогорец в Шампионската лига (видео)

Жалгирис победи като домакин Лудогорец в първи мач от втория предварителен кръг на Шампионска лига. Двубоят на стадион "ЛФФ" във Вилнюс приключи при резултат 2:1 за литовския тим.

В герой за домакините от Вилнюс се превърна бившият играч на ЦСКА Серж Нюаджи, който вкара единия и подаде за другия гол на литовците. Всичко започна отлично за тима на Лудогорец, който откри резултата още в 18-та минута, когато Вандерсон изведе отлично Абел Анисе, мадагаскарецът напредна и със силен изстрел откри резултата.

По всичко изглеждаше, че разградчани ще се приберат в България с аванс, но те се сринаха в последните 15 минути. В 78-та Нюаджи изравни след слаба намеса на Козмин Моци в наказателното поле на орлите, а седем минути по-късно голмайсторът за Жалгирис преодоля за пореден път изключително слабия Натанаел и подаде по земя към Мантас Куклис, който с прецизен и силен удар оформи крайното 2:1.

По този начин Лудогорец започна със загуба новия сезон и ще трябва да търси обрат в реванша в Разград след седмица.

Стартови състави:

Жалгирис: Виткаускас, Климавичиус, Слийнгард, Мбодж, Благоевич, Ваиткунас, Шернас, Антал, Люич, Еливелто, Куклис

Лудогорец: Ренан, Саша, Терзиев, Моци, Натанаел, Кампаняро, Анисе, Лукоки, Марселиньо, Вандерсон, Кафу

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

StadobolGovnin
13.07.2017 22:58

Този Серж е много опасен нападател. И друг път съм го виждал много добре - как пронизва противника!

Superbia
13.07.2017 08:39

И след втория мач, отново всички мишки по дупките :D Харесвате ги или не, кренвиршите са добри ! А критиките към Дерменджиев са просто смешни !

zlobar4o
13.07.2017 10:45

От жоро треньоро и чеп за зелене става трябва да ти е ясно просто като чичо митко извади луд късмет

nikolaigalata
13.07.2017 08:16

Явно аз трябва да дойда и да им направя подредба в отбора на Лудогорец . Защото те нямат треньор . Срамота . Яд ме е че отбора има големи възможности ,но треньор няма . Жалко че ще отпаднат още на първия етап от квалификациите . Само с три хода от страна на треньора ,ще стигнат отново до груповата фаза . Но не и с този треньор . Наистина жалко . Много ме е яд . Направо ми идва да запаля колата и да отида да оправя отбора за един ден . Да му обясня на тоя треньор дето се мисли за голямата работа ( дето стои прав цял мач , а не вижда нищо )как се ръководи един отбор .

nikolaigalata
12.07.2017 23:16

Георги Терзиев беше и винаги си е бил пълна нула , не знам какво прави в отбора на Лудогорец . Кампаняро е пълна нула . И за това че треньора не може да види елементарни неща, като това кой може да играе футбол и кой не , му давам оценка 0 ( нула ) ,той е неадекватен направо . Ако така продължи да се "развива" отбора , до никъде няма да стигне тази година , дори и в нашето смешно първенство .
На този отбор му трябва треньор който малко от малко поне да има футболна грамотност . След което вече останалото ще е лесно . Но като гледам те от ръководството на Лудогорец явно много си обичат Дерменджиев и явно няма да има позитивна промяна . Ще тъпчат на едно място години наред .

zlobar4o
12.07.2017 23:02

Послание до Домуса .. С бат жоро треньоро и бат жоро терзиев нема да стане!!! Кафу не 10 млн а 10 стинки не заслужава какви бяха тея смени направо занемях Кешеру топката не пипна Кампабяро цел мач блее по терена бат жорката сменя лукоки и пуска бастун ???? Безценно!!! Прогноза за следващия мач 1:1 и г-н Домус няма парички