Лудогорец срещу Апоел или Хонвед, ако отстрани Жалгирис

17:21
Лудогорец срещу Апоел или Хонвед, ако отстрани Жалгирис

Шампионът на България Лудогорец ще се изправи срещу израелския Апоел Беер-Шева или унгарския Хонвед в третия квалификационен кръг на Шампионска лига, ако успее да отстрани Жалгирис.

"Орлите" имат тежката задача да обърнат пасива си от 1:2 следващата седмица, след като не се представиха убедително при гостуването си във Вилнюс. Ако успеят да го сторят, те ще срещнат победителя от двубоя между Апоел Беер Шева и Хонвед, като първата среща в Израел завърши с успех 2:1 за домакините. Жребият за третия кръг бе теглен днес и Лудогорец избегна наглед най-тежките възможни съперници - Партизан и Риека. Първите мачове ще се играят на 26/26 юли, а реваншите са седмица по-късно, като Лудогорец ще има предимството да приеме съперника си във втория мач.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nikolaigalata
15.07.2017 09:03

Самата игра Футбол е много елементарна и проста . Не е сложна. Просто на Лудогорец им трябва треньор който малко поне да разбира от футбол. Дерменджиев за жалост явно и на идея си няма как се играе тази игра .Не им трябва скъп треньор , който непременно да е известен . Просто трябва някой който малко от малко поне да разбира как се играе самата игра . Не е сложно , просто трябва да се намери човека. Иначе с този треньор отбора тъпчи на едно място , понеже Дерменджиев е некомпетентен .

putopalo
14.07.2017 20:46

АКО отстрани Жалгирис.Но аз мисля че ще се повтори случката от преди две години с колоса Милсами,като биха лудохорец и там и тука.Мойта прогноза е 0:1 и общ резултат 3:1 за колоса.Милсами и те с толкова ги биха...

StadobolGovnin
16.07.2017 11:01

Брат, незнаех, че Милсами са колос, но щом казваш..