ЦСКА започна подготовка за Лудогорец

23:09
ЦСКА започна подготовка за Лудогорец

Футболистите на ЦСКА стартираха подготовката за важното домакинство на Лудогорец в събота. Двубоят е на 22 юли от 21:00 часа на стадион "Българска армия".

На базата на червените в Панчарево всички играчи взеха участие в следобедното занимание.

Добрите новини за феновете на армейците са, че на пълни обороти тренира левият защитник Антон Недялков, който пропусна срещата от първия кръг със Славия, както и получилият лека травма срещу белите - Кирил Десподов.

На облекчен режим тренира нападателят Фернандо Каранга, който вкара единственото попадение при равенството със Славия (1:1), но през второто полувреме напусна терена заради контузия.

Каранга ще се подготвя по-леко от останалите си съотборници няколко дни, след което старши треньорът Стамен Белчев ще вземе решение дали той ще бъде готов да започне като титуляр срещу Лудогорец.

Междувременно ето какви са цените на билетите за домакинските мачове на стадион "Българска армия" през предстоящия сезон.

Цените на пропуските са както следва:

- Сектор А - 18 лв;

- Сектор В - 12 лв;

- Сектор Г - 5 лв;

- ВИП ложа - 130 лв.

Подължава продажбата и на абонаментни карти за новия сезон. Можете да си закупите карта всеки работен ден от 11:30 часа до 19:30 часа на стадион "Българска армия". Припомняме ви, че администрацията се премести и вече се намира над съблекалнята на първия отбор.

Цените на картите са както следва:

- Сектор А - 320 лв;

- Сектор В - 200 лв;

- Сектор Г - 90 лв;

- Детска карта за Сектор Г - 45 лв;

- ВИП ложа - 2000 лв;

- Паркомясто - 400 лв

За повече информация: 0879292953

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация