Левски допусна обрат от Хайдук в София и отпадна от евротурнирите (видео)

21:53
Левски допусна обрат от Хайдук в София и отпадна от евротурнирите (видео)

Левски приключи тазгодишното си участие в европейските клубни турнири след ново поражение от Хайдук. Сините отстъпиха с 1:2 в реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа и така с общ резултат 1:3 напуснаха надпреварата.

Двубоят, който бе под номер 200 за Левски в евротурнирите, се игра пред празните трибуни на "Виваком Арена Георги Аспарухов", заради наказание на столичния тим. Въпреки това играчите на Николай Митов получиха мощна подкрепа от своите фенове, които изгледаха срещата на видео стена пред сектор А.

Резервата Серджи Буш даде преднина на домакините в 69-ата минута, засичайки с глава центриране отдясно на Цветкович. Хърватският тим обаче стигна до пълен обрат в рамките на само 5 минути, между 81-ата и 86-ата, след попадения съответно на Франк Оханза и Анте Ерцег.

Така, подобно на миналата година, сините приключиха участието си в турнира отново във втория кръг. От своя страна Хайдук продължава в следващата фаза, където ще срещне датския Брьондби.

Левски - Хадук 1:2

1:0 Серджиу Буш '69

1:1 Франк Оханза '80

1:2 Анте Ерцег

Състави:

Левски - Митрев, Цветкович, Яблонски, Пиргов, Горанов, Рошу, Панайотов, Прохазка, Гомес, Нар, Мапуку

Хайдук - Стипица, Тудор, Нижич, Лопес, Мемола, Хамза, Влашич, Радошевич, Генцоглу, Футач, Ерцег

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

simi91
21.07.2017 13:19

Левски нямат нито един кадърен футболист. Нормално е неуспехите им да бъдат ЕПИЧНИ!

zlobar4o
21.07.2017 10:12

Да отпаднеш от толкова слаб отбор ???? И Хайдук като Левски е бил колос някога си в следващия кръг отпадането на Хайдук е най твърдият резултат в залаганията на мачове

brickbat
21.07.2017 07:33

Жалко, купиха играчи каквито не е имало никога в България, но явно треньора наистина е за смяна...

velichko83
20.07.2017 18:41

Давайте сини шампиони. Имате сили, че и за повече от 3-0. Ние вярваме във вас. Пък и нали знаете, че " и духът на Гунди също е с нас".

nikolaigalata
20.07.2017 20:03

Те че Левски нямат сили за да отстранят противника , нямат . Но както и да свърши днеска мача , за мен е по-интересно да гледам коментарите на треньора на Сините . Николай Митов - Жадното . Този човек наистина ме развеселява с тоталната си некомпетентност . Надявам се от ръководството да не го сменят още дълги години , за да можем поне да се смеем от сърце и душа както се казва . Левски ще си останат на едно и също ниво 10 години напред , но по важното е да имат за треньор някой комик като Николай Митов . Поне за да разчупва атмосферата . Иначе не би било интересно без човек като него . Преди няколко години Левски си имаше Тодор Батков , но когато той напусна сцената вече го нямаше този хумор който те караше да следиш нещата около отбора . Сега когато Ники Митов е във отбора , надеждите за безкрайна веселба ми се върнаха отново . Отново ще има на кого да се присмивам и да ми е забавно .
Наистина много се надявам този път Митов да остане поне за няколко години треньор .